Sandby autoservice
Skånska energi
ICA
Skånska energi
Sandby autoservice
ICA

Föreningar

Published on december 9th, 2017 | by admin

0

Björnstorps härliga julmarknad

Idag mellan 10 och 17 har det varit en riktigt mysig julmarknad vid Björnstorps Slott. Som alltid så var det härlig julstämning, det var bland annat julmusik.

Marknaden hade idag många besökare och en stort och blandat utbud av varor. Till exempel så fanns det tomtar, julgodis, spel, mat, juldekorationer och såklart granar. ”Någon invånare” i Björnstorp bakar lokalt bröd och står och säljer det, dom har stått på marknaden och sålt i över 10 år och det är deras kulturella bidrag till marknaden säger dom. Deras överskott går till röda korset, det är ju en underbar ide. Både av säljarna och besökarna finns det dom som har varit där i flera år, vissa 16 år, andra 10 och dom lite nyare 3 år och det är även dom som kommer hit för första gången i år. Jag frågade några av försäljarna om varför dom fortsätter komma tillbaka och sälja och varför de tyckte det var kul och de hade mycket gemensamma svar ”det är så roligt att träffa nya människor och såklart att sälja bra” säger Jörgen, en av försäljarna som säljer svärd, yxor mm. Utbudet av mat i år var var stort, det fanns bland annat friterad camembert, korv, brända mandlar, godis, soppa och danska æbleskiver.

GLÖM INTE att komma imorgon också, samma tider 10-17 vid Björnstorps Slott och passa på att besök våra lokala försäljare bland annat webberod.se våran spelbutik och sedan tjejerna från Veberöd som står och säljer tomtar för att kunna åka på scoutläger.

 

/Tea Martinsen

  


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • januari

  24jan13:00- 14:00Språkcafé

  25jan09:30Filmvisning

  25jan12:30- 13:30Linners Mat - Träffpunkten

  Visa fler event
 • ssaff
  Lawes
  Evashembageri
  sörgården
  Woody Bygghandel
 • sprifarbiken
  Nordsjö
  smakerosak
  Ciklid
  Sprattelgubben
  Gåiskor
  Ryttare & häst
 • Tors Plåt
  Sparbanken
  Björkelund
  Teknik & Design
  JH Reklam
  Södra Sandby församling
 • Lasses
  KB Bilservice
  Qvists Glasmästeri
  Hund
 • Radon
  Gardinateljen
  Salongprofilen
  rauk o reko
  hund O mera
  IBAB
  Gröna Kiosken
  Thells
  Gloriosa
  Insikt
  UpsideDown
  Centrumgrillen
  PP mekanik
  Arborist
  kropposjal
  Landins Blommor
 • Gilla oss gärna :)