ICA
Sandby autoservice
Skånska energi
ICA
Sandby autoservice
Skånska energi

Föreningar

Published on december 9th, 2017 | by admin

0

Björnstorps härliga julmarknad

Idag mellan 10 och 17 har det varit en riktigt mysig julmarknad vid Björnstorps Slott. Som alltid så var det härlig julstämning, det var bland annat julmusik.

Marknaden hade idag många besökare och en stort och blandat utbud av varor. Till exempel så fanns det tomtar, julgodis, spel, mat, juldekorationer och såklart granar. ”Någon invånare” i Björnstorp bakar lokalt bröd och står och säljer det, dom har stått på marknaden och sålt i över 10 år och det är deras kulturella bidrag till marknaden säger dom. Deras överskott går till röda korset, det är ju en underbar ide. Både av säljarna och besökarna finns det dom som har varit där i flera år, vissa 16 år, andra 10 och dom lite nyare 3 år och det är även dom som kommer hit för första gången i år. Jag frågade några av försäljarna om varför dom fortsätter komma tillbaka och sälja och varför de tyckte det var kul och de hade mycket gemensamma svar ”det är så roligt att träffa nya människor och såklart att sälja bra” säger Jörgen, en av försäljarna som säljer svärd, yxor mm. Utbudet av mat i år var var stort, det fanns bland annat friterad camembert, korv, brända mandlar, godis, soppa och danska æbleskiver.

GLÖM INTE att komma imorgon också, samma tider 10-17 vid Björnstorps Slott och passa på att besök våra lokala försäljare bland annat webberod.se våran spelbutik och sedan tjejerna från Veberöd som står och säljer tomtar för att kunna åka på scoutläger.

 

/Tea Martinsen

  

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • december

  23dec10:004:e advent med Södra Sandby församling

  24decHeldagJulafton med Södra Sandby församling

  25dec07:00Juldagen i Hardeberga kyrka

  Visa fler event
 • sörgården
  ssaff
  Lawes
  Evashembageri
 • Gåiskor
  Sprattelgubben
  Apoteket
  Ciklid
  Nordsjö
  sprifarbiken
  smakerosak
 • JH Reklam
  Björkelund
  Sparbanken
  Södra Sandby församling
  Tors Plåt
  Länsförsäkringar
 • Qvists Glasmästeri
  KB Bilservice
  Hund
  Lasses
 • rauk o reko
  Insikt
  Gröna Kiosken
  hund O mera
  UpsideDown
  Landins Blommor
  Gardinateljen
  Thells
  IBAB
  Teknik & Design
  kropposjal
  PP mekanik
  Radon
  Gloriosa
 • Gilla oss gärna :)