Skånska energi
Sandby autoservice
ICA
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi

Företag

Published on maj 21st, 2019 | by admin

0

Dalby Elektriska flyttar till nya lokaler

Bengt Buregård startade Dalby Elektriska 21 april 1970 för snart 50 år sedan. Då höll man till i källaren på Hällestadvägen i Dalby. Det fanns en bank på ovanvåningen som senare utvecklades till en butik. Katrin och Daniel Buregård tog över firman 1986 och redan i december samma år började Anneli Buregård. I år började även svärdottern Kattis och man är idag totalt 6 personer. Ett familjeföretag sedan starten med andra ord precis som det ofta är på landsbygden. Att man nu flyttar till nya lokaler på Pumpvägen 3, är helt enkelt att installationssidan behövde en annan och större lokal och då föll det sig naturligt att flytta ner hela företaget till denna lokal, då man redan äger fastigheten.

Och det har blivit väldigt fina och ljusa stora lokaler med butik med stort sortiment. Härifrån servar man till största delen östra Lund, det vill säga Dalby, Sandby, Genarp och Veberöd. Kattis och Anneli som ni kommer att möta när ni stiger in i butiken har en klar vision att serva alla deras kunder med en så komplett elbutik som möjligt. Dalby El är tämligen ensamma i området att kunna erbjuda ett så stort sortiment inom småel och i kombination med elinstallationer. Man är så klart lyhörd mot kunderna och vill gärna ha hemma detaljer som kanske inte säljer så ofta, men som är en bra service så kunderna slipper åka ända till storstan för att fixa. 

Så nästa gång ni saknar något inom el, så tycker jag absolut att ni ska titta in hos dem! Själv blev jag överraskad över deras stora sortiment och så klart vill man ju handla lokalt 🙂

Ps. Man vill gärna expandera med fler elektriker så är man intresserad och kan, så är man väldigt välkommen att ta kontakt!

Se gärna mer info på hemsidan HÄR

/ Jan Malmgren

test
länsf


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • oktober

  19okt13:00Öppet Hus i Garaget, Byahuset

  22okt10:00Filmvisning för 1-3 åringar

  23okt10:00Föräldrafika

  Visa fler event
 • ssaff
  Evashembageri
  Lawes
 • smakerosak
  Ciklid
  Nordsjö
  Gåiskor
  Sprattelgubben
 • Södra Sandby församling
  JH Reklam
  Länsförsäkringar
  Tors Plåt
 • Lasses
  Qvists Glasmästeri
  KB Bilservice
  Hund
 • Gloriosa
  Landins Blommor
  IBAB
  UpsideDown
  Thells
  Teknik & Design
  Radon
  Insikt
  kropposjal
  Gardinateljen
  hund O mera
  PP mekanik
  rauk o reko
  Gröna Kiosken
 • Gilla oss gärna :)