Skånska energi
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi
ICA
Sandby autoservice

Föreningar

Published on mars 17th, 2019 | by admin

0

Flyinge indoor spring edition 2019

Redan under torsdagsmorgonen drog tävlingarna som lockar södra Sveriges bästa hoppryttare igång. Tävlingen heter Flyinge indoor spring edition och erbjuder klasser från 120 cm upp till 145 cm. Tävlingen samlar många hemmaekipage som rider för Flyinge hästsport ridklubb men även ryttare från Danmark och Göteborgsområdet.

I helgen avgörs även tävlingen DUX Indoor Master som löper över både Flyinge indoor Winter och spring Edition. Vinnaren i tävligen får en säng från DUX och innan tävlingarna drog igång var det Jens Fredricson med 60 poäng som låg i ledning. I helgen kan man samla poäng i hela fyra klasser, två 1.40 och två 1.45 höjd. Jens Fredricson är även stallmästare på Flyinge kungsgård och har hela sin verksamhet på anläggningen. 

En annan spännande tävling som pågår är omgångarna av ATG Riders League vilket är flera olika omgångar eller så kallade heat där vinnaren i varje heat är garanterad en plats i lördagskvällens stora omhoppning. En ganska ny sak som kommit till Sverige är att det även går att spela på vem man tror ska vinna varje heat. Premiären reds vid Strömsholms Ridsportsföreningstävlingar i Januari och då lämnades närmre 4 000 spel in, rätt rad vann dessutom drygt 200 kr.

Även läraren och beridaren vid beridarprogrammet Piia Pantsu-Jönsson är med och tävlar både egna hästar men även skolhästar. Det är även flertal elever på just beridarprogrammet som också syns i startlistorna för tävlingarna. 

Tävligen startade under torsdagen och pågår tills söndags kväll. Det är fri inträde och en perfekt aktivitet för alla åldrar i vårkylan.

/Alice Petersen

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • augusti

  27aug15:00Italienskt språkcafé

  28aug11:00Språkcafé

 • sörgården
  ssaff
  Lawes
  Evashembageri
 • Ciklid
  Nordsjö
  Gåiskor
  smakerosak
  Sprattelgubben
 • JH Reklam
  Sparbanken
  Södra Sandby församling
  Länsförsäkringar
  Tors Plåt
 • Hund
  KB Bilservice
  Lasses
  Qvists Glasmästeri
 • Gröna Kiosken
  Gloriosa
  kropposjal
  Radon
  Landins Blommor
  rauk o reko
  Teknik & Design
  IBAB
  Thells
  Gardinateljen
  PP mekanik
  hund O mera
  Insikt
  UpsideDown
 • Gilla oss gärna :)