folktandvården
Sandby autoservice
Lawes
folktandvården
Lawes
Sandby autoservice

Kommun

Published on november 28th, 2019 | by admin

0

Fokus Södra Sandby

Påverka Sandbys framtid med kommunens enkät!

Ortsutvecklingsprojektet Fokus Södra Sandby startar hösten 2019 och är en fortsättning på Lunds kommuns tidigare ortsutvecklingsprojekt Fokus Genarp, Fokus Veberöd och Fokus Dalby.

Syftet med Fokus Södra Sandby är att Lunds kommun vill utveckla framtidens Sandby och dess omland tillsammans med de som bor och verkar i området. Fokus Sandbys ledord är: ”Framtidens Sandby. Vad vill vi?”. Målsättningen är att Södra Sandby ska vara en attraktiv boendeort nära Lund som kan växa och som erbjuder attraktiva boendelösningar, mångsidig service och ett varierat utbud av olika aktiviteter. Det ska vara enkelt att trivas i Sandby.

Sandbybornas idéer, behov och åsikter är vägledande för Fokus Södra Sandby för att vi tillsammans ska kunna identifiera framtida utvecklingsområden för Södra Sandby.

Vad händer i Fokus Sandby?

 • Under november månad 2019 kan boende och verksamma i Södra Sandby med omland att besvara en webbenkät om Sandbys framtida utveckling.
 • Fokus Södra Sandbys första ”kick-off” är lördagen den 30 november 2019 i samband med Julmarknaden i Södra Sandby. Då finns förtroendevalda från Lunds kommuns styrgrupp för Fokus Södra Sandby på plats mellan kl. 11:00 – 15:00. Kom förbi och prata med oss om Sandbys utveckling och Fokus Södra Sandby. 
 • Under 2020 kommer olika dialogaktiviteter att genomföras tillsammans med boende, föreningar och med barn och unga. Svaren från enkäten och dialogaktiviteterna kommer att ligga till grund för det fortsatta arbetet med Fokus Södra Sandby.

Kontakt

Ulrika Dagård, projektledare
E-post: ulrika.dagard@lund.se,
Telefon: 0734-15 09 30.

Fågelsångsdalen, träbro

Hur ska framtidens Södra Sandby utvecklas?

Nu vill vi veta vad du tycker om Sandbys framtida utveckling. Därför hoppas vi att du har möjlighet att svara på frågor via denna enkät. Enkäten är öppen från den 26 oktober 2019 till den 7 december 2019. Vi vill gärna att så många som möjligt i hushållet svarar på enkäten. Vill du hellre ha en pappersenkät skickad till dig? Kontakta projektledare Ulrika Dagård. Se kontaktuppgifter ovan.

enkät HÄR

/Lunds kommun

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • december

  8dec10:002:a söndagen i advent med Södra Sandby församling

  8dec18:00Vi sjunger in Julen

  10dec10:00Filmvisning för 1-3 åringar

  Visa fler event
 • ssaff
  Evashembageri
  Kompas
  ICA
 • Ciklid
  Nordsjö
  Gåiskor
  smakerosak
  Sprattelgubben
 • JH Reklam
  Tors Plåt
  Länsförsäkringar
  Södra Sandby församling
 • KB Bilservice
  Lasses
  Hund
  Qvists Glasmästeri
 • Insikt
  Gloriosa
  Radon
  PP mekanik
  Landins Blommor
  rauk o reko
  Gardinateljen
  Thells
  IBAB
  kropposjal
  Gröna Kiosken
  Teknik & Design
  hund O mera
  UpsideDown
 • Gilla oss gärna :)