Sandby autoservice
Lawes
folktandvården
Lawes
folktandvården
Sandby autoservice

Kommun

Published on januari 16th, 2020 | by admin

0

Fokus Södra Sandby

Open Space-möte

Hur kan vi skapa ett Södra Sandby där alla trivs? Vad kan du göra? Vad kan vi göra tillsammans? Kom och var med, med dina idéer och ditt engagemang!

Tisdagen den 11 februari bjuder Fokus Södra Sandby in Sandbybortill ett Open Space möte i Killebäckshallen mellan kl. 17.30 – 21.00. Drop-inmellan kl. 17.30 och 18.00.

Under kvällen ska vi arbeta med hur vi tillsammans kan utveckla framtidens Södra Sandby. Ditt deltagande är viktigt. Vi hoppas att du kommer. Förtroendevalda och tjänstepersoner från Lunds kommun kommer också att delta.

Ortsutvecklingsprojektet Fokus Södra Sandby startar hösten 2019 och är en fortsättning på Lunds kommuns tidigare ortsutvecklingsprojekt Fokus Genarp, Fokus Veberöd och Fokus Dalby.

Syftet med Fokus Södra Sandby är att Lunds kommun vill utveckla framtidens Sandby och dess omland tillsammans med de som bor och verkar i området. Fokus Sandbys ledord är: ”Framtidens Sandby. Vad vill vi?”. Målsättningen är att Södra Sandby ska vara en attraktiv boendeort nära Lund som kan växa och som erbjuder attraktiva boendelösningar, mångsidig service och ett varierat utbud av olika aktiviteter. Det ska vara enkelt att trivas i Sandby.

Sandbybornas idéer, behov och åsikter är vägledande för Fokus Södra Sandby för att vi tillsammans ska kunna identifiera framtida utvecklingsområden för Södra Sandby.

Vad händer i Fokus Sandby?

 • Fokus Södra Sandby deltog på julmarknaden i Södra Sandby den 30 november. Förtroendevalda från Fokus Södra Sandbys styrgrupp hade en rolig eftermiddag och minglade med Sandbybor och pratade om Sandbys framtida utveckling.
 • Cirka 800 Sandbybor besvarade Fokus Södra Sandbys webbenkät om Sandbys framtida utveckling. Enkäten var öppen att svara på under november månad 2019 och enkätens resultat kommer att sammanställas tillsammans med Fokus Sandbys övriga dialogaktiviteter som genomförs i februari och mars 2020, se nedan
 • Fokus Södra Sandby bjuder in alla Sandbybor till ett Open Space möte i Killebäckhallen på kvällen tisdagen den 11 februari 2020. Inbjudan kommer att skickas till alla hushåll, se nedan för mer information och anmälan.
 • I mars månad 2020 besöker Fokus Södra Sandby Killebäckskolan för att prata med högstadieelever om framtidens Sandby

Länk till anmälan hittar du nederst på sidan.

Kontakt

Ulrika Dagård, projektledare
E-post: ulrika.dagard@lund.se,
Telefon: 0734-15 09 30.

Fågelsångsdalen, träbro

Open Space möte i Södra Sandby den 11 februari 2020

För att vi ska kunna planera hur många som ska ha smörgåsar och kaffe är det bra om du anmäler dig via länken nedan eller ring 0734 – 15 09 30. Vi vill gärna ha din anmälan före den 4 februari. Har du frågor om Open Space mötet och Fokus Södra Sandby kontakta Ulrika Dagård, projektledare E-post: ulrika.dagard@lund.se Telefon: 0734 – 15 09 30.

ANMÄLAN TILL OPEN SPACE-MÖTE

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • april

  6apr10:00Påsklovsfilm

  7apr13:00- 15:00Filmskapande för barn 7-15 år

  8apr11:00- 12:00Språkcafé

  Visa fler event
 • Evashembageri
  ssaff
  ICA
  Kompas
 • smakerosak
  Gåiskor
  Sprattelgubben
  Nordsjö
  Ciklid
 • Södra Sandby församling
  Tors Plåt
  JH Reklam
  Länsförsäkringar
 • Lasses
  KB Bilservice
  Qvists Glasmästeri
  Hund
 • Landins Blommor
  Gloriosa
  UpsideDown
  Gardinateljen
  Teknik & Design
  PP mekanik
  IBAB
  Insikt
  hund O mera
  Radon
  Gröna Kiosken
  Thells
  rauk o reko
  kropposjal
 • Gilla oss gärna :)