Lawes
Sandby autoservice
folktandvården
Lawes
folktandvården
Sandby autoservice

Företag

Published on oktober 13th, 2019 | by admin

0

Företagardag i Centrumhuset

Denna lördag bjöd affärerna i centrumhuset på både fika och specialerbjudanden. Det var nämligen företagardagen. Initiativet för dagen kommer från Jane Nilsson som är ordförande i Södra Sandbys Företagarförening (SSAFF) och driver butiken Smaker & Saker i Centrumhuset. Företagardagen fungerar som ett sätt att sprida information om de företag som finns i byn och ge dem en chans att visa upp sig. 

Lars Henrik Persson jobbar på Starka och sitter med i SSAFFs styrelse. Idag står han vid ett bord i Centrumhuset för att värva nya medlemmar. Lars berättar att alla företag som finns i och runt om Södra Sandby är välkomna att gå med i föreningen. “Idag har vi 52 medlemmar och det är både stora och små företag”

Lars Henrik Persson berättar även att en av utmaningarna i Sandby är att hålla handeln i byn levande. “Vi jobbar för att Södra Sandby-bor ska lockas och vilja handla hos lokala företag” Säger Lars. Han berättar att SSAFF är ett viktigt sätt för företagare i byn att nätverka, känna gemenskap och inspirera varandra. 
Företagardagen anordnas två gånger varje år, så om du missade denna behöver du inte vänta alltför länge. Har du ett företag i byn och vill gå med i SSAFF eller är intresserad av att veta mer finns information på deras hemsida: http://www.ssaff.se/

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • januari

  24jan14:30- 17:30After föris

  24jan19:00- 20:30Magisk show i Dalby

  27jan09:00- 12:00Öppna timmar för dig med småbarn

  Visa fler event
 • ssaff
  Kompas
  ICA
  Evashembageri
 • Ciklid
  Gåiskor
  Nordsjö
  Sprattelgubben
  smakerosak
 • JH Reklam
  Tors Plåt
  Länsförsäkringar
  Södra Sandby församling
 • KB Bilservice
  Qvists Glasmästeri
  Lasses
  Hund
 • PP mekanik
  Teknik & Design
  Insikt
  rauk o reko
  Gröna Kiosken
  kropposjal
  Gloriosa
  Gardinateljen
  Radon
  UpsideDown
  Landins Blommor
  hund O mera
  Thells
  IBAB
 • Gilla oss gärna :)