Skånska energi
folktandvården
Sandby autoservice
folktandvården
Sandby autoservice
Skånska energi

Företag

Published on oktober 13th, 2019 | by admin

0

Företagardag i Centrumhuset

Denna lördag bjöd affärerna i centrumhuset på både fika och specialerbjudanden. Det var nämligen företagardagen. Initiativet för dagen kommer från Jane Nilsson som är ordförande i Södra Sandbys Företagarförening (SSAFF) och driver butiken Smaker & Saker i Centrumhuset. Företagardagen fungerar som ett sätt att sprida information om de företag som finns i byn och ge dem en chans att visa upp sig. 

Lars Henrik Persson jobbar på Starka och sitter med i SSAFFs styrelse. Idag står han vid ett bord i Centrumhuset för att värva nya medlemmar. Lars berättar att alla företag som finns i och runt om Södra Sandby är välkomna att gå med i föreningen. “Idag har vi 52 medlemmar och det är både stora och små företag”

Lars Henrik Persson berättar även att en av utmaningarna i Sandby är att hålla handeln i byn levande. “Vi jobbar för att Södra Sandby-bor ska lockas och vilja handla hos lokala företag” Säger Lars. Han berättar att SSAFF är ett viktigt sätt för företagare i byn att nätverka, känna gemenskap och inspirera varandra. 
Företagardagen anordnas två gånger varje år, så om du missade denna behöver du inte vänta alltför länge. Har du ett företag i byn och vill gå med i SSAFF eller är intresserad av att veta mer finns information på deras hemsida: http://www.ssaff.se/

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • november

  15nov15:00- 17:00After föris

  19nov09:00Öppna timmar - för dig med småbarn

  19nov10:00Filmvisning för 3-6 åringar

  Visa fler event
 • ICA
  ssaff
  Lawes
  Kompas
  Evashembageri
 • Sprattelgubben
  Gåiskor
  Ciklid
  smakerosak
  Nordsjö
 • Tors Plåt
  Länsförsäkringar
  Södra Sandby församling
  JH Reklam
 • KB Bilservice
  Lasses
  Hund
  Qvists Glasmästeri
 • Gloriosa
  UpsideDown
  Gardinateljen
  Insikt
  kropposjal
  Teknik & Design
  Landins Blommor
  Radon
  hund O mera
  Thells
  rauk o reko
  PP mekanik
  Gröna Kiosken
  IBAB
 • Gilla oss gärna :)