Sandby autoservice
Skånska energi
ICA
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi

Föreningar

Published on mars 29th, 2019 | by admin

0

Företagarföreningens trevliga årsmöte

Det var fullt i lokalen när företagarföreningen samlades igår på Trycket. Det var årsmöte med sedvanliga dagordningen där Jane snabbt och smidigt tog oss igenom alla punkterna. Stadgeändringar, nya ledamöter, avtackning av Kristin, Helene och Niclas som avgående och så klart en genomgång av årets verksamhetsberättelse. Det händer en hel del i byn under ett år och där företagarföreningen är en viktig del i byns näringslivsutveckling. 

Aftonen fortsatte vidare med en utsökt landgång från Linnérs. En av de absolut bästa jag ätit och jag är övertygad att många håller med! Alltså… bara att få till den där äggulan var bara toppen!

Jag själv fick en stor ära i att presentera ett projekt för företagarförening som kallas Smarta Byar. Ett projekt som i grunden handlar om att göra en mer smart och hållbar by och i samarbete med byborna. Något som jag brinner för och därför extra roligt att få dela med mig av till alla företagen.

Som final på kvällen så fick vi serverat ett smakprov av den kommande föreställningen ”Vinden” av Teater Trycket som har premiär den 27 april! En härlig ensemble bestående av Rebecka, Helene, Britt, Pernilla, Emelia och Yvonne. Är ni sugna  att se, så är det bara att kontakta dem på 0729-36 56 35 eller boka@teatertrycket.se.

Tack för en väldigt god och trevlig afton och med massor av gott prat. Så många härliga företag det finns i Sandby helt enkelt! För er företag som också vill vara med, så tycker jag absolut att ni ska kolla in mer på deras hemsida HÄR

/ Jan Malmgren

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • juni

  25jun10:00- 15:00Fiska med sportfiskarna!

  25jun12:00- 16:00Sommarhäng på Killebäck

  25jun20:00- 21:00Goodnight sun (musik)

  Visa fler event
 • sörgården
  ssaff
  Evashembageri
  Lawes
 • Gåiskor
  Nordsjö
  Sprattelgubben
  smakerosak
  Ciklid
 • Tors Plåt
  Länsförsäkringar
  Sparbanken
  Södra Sandby församling
  JH Reklam
 • Hund
  Lasses
  KB Bilservice
  Qvists Glasmästeri
 • kropposjal
  Gröna Kiosken
  Landins Blommor
  Teknik & Design
  IBAB
  Gardinateljen
  Radon
  PP mekanik
  UpsideDown
  Thells
  rauk o reko
  Gloriosa
  Insikt
  hund O mera
 • Gilla oss gärna :)