ICA
Sandby autoservice
Skånska energi
ICA
Sandby autoservice
Skånska energi

Uncategorized

Published on mars 23rd, 2018 | by admin

0

Killebäckskolans årliga vårkonsert

18.00 gick ridån upp och vi, tillsammans med publiken, blir varmt välkomnade till Killebäckskolans årliga vårkonsert. Det är skolans musikprofil som anordnat tillställningen och kvällen fylldes av musik blandat med härligt mellansnack.

Killebäckskolan skiljer sig från många andra skolor då eleverna har chans att utöka sin undervisning och välja en av två profiler, musik eller fotboll. Två lektioner i veckan blir sammanlagt 140 minuter då eleverna får tid att ägna sig åt sina valda profiler. Musikprofilen håller i både vinterns och sommarens skolavslutning och sen förra året har en vår och höstkonsert blivit tradition. Denna kväll var det dags för vårkonsert. Musikprofilen visade upp vad de jobbat med under terminen. Sju ensembler bestod av en blandning av sjunde- och åttonde klassare samt ett fåtal niondeklassare som ställt upp som faddrar för att vara ett litet extra stöd i banden. Faddrarna bildade även en egen ensemble och framförde ”Working class hero” av John Lennon, en klassiker. Även lärarna överraskade oss, ”av ren spelglädje” som Christoffer Holmgren uttryckte sig, med en akustisk version av Coldplays sommarhit ”Something just like this”.

I proppfull matsal blickade familj och vänner upp mot scen och njöt av en timme full av musik. Om ni missade konserten är det inte hela världen, vänta bara tills i höst, då bjuds vi på ännu en.

/Ylva Sundström och Thea Kindblom

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • april

  19apr - 28apr 1909:00apr 28Konst i Hällestad

  22apr18:00Annandag påsk i kyrkan

  24apr10:00Föräldrafika

  Visa fler event
 • Evashembageri
  Lawes
  ssaff
  sörgården
 • Nordsjö
  Ciklid
  smakerosak
  Apoteket
  Gåiskor
  Sprattelgubben
 • Björkelund
  Tors Plåt
  Södra Sandby församling
  Sparbanken
  JH Reklam
  Länsförsäkringar
 • KB Bilservice
  Hund
  Qvists Glasmästeri
  Lasses
 • Gröna Kiosken
  Thells
  kropposjal
  Teknik & Design
  IBAB
  rauk o reko
  Insikt
  Radon
  Gloriosa
  Landins Blommor
  hund O mera
  UpsideDown
  PP mekanik
  Gardinateljen
 • Gilla oss gärna :)