ICA
Skånska energi
Sandby autoservice
Sandby autoservice
Skånska energi
ICA

Uncategorized

Published on mars 23rd, 2018 | by admin

0

Killebäckskolans årliga vårkonsert

18.00 gick ridån upp och vi, tillsammans med publiken, blir varmt välkomnade till Killebäckskolans årliga vårkonsert. Det är skolans musikprofil som anordnat tillställningen och kvällen fylldes av musik blandat med härligt mellansnack.

Killebäckskolan skiljer sig från många andra skolor då eleverna har chans att utöka sin undervisning och välja en av två profiler, musik eller fotboll. Två lektioner i veckan blir sammanlagt 140 minuter då eleverna får tid att ägna sig åt sina valda profiler. Musikprofilen håller i både vinterns och sommarens skolavslutning och sen förra året har en vår och höstkonsert blivit tradition. Denna kväll var det dags för vårkonsert. Musikprofilen visade upp vad de jobbat med under terminen. Sju ensembler bestod av en blandning av sjunde- och åttonde klassare samt ett fåtal niondeklassare som ställt upp som faddrar för att vara ett litet extra stöd i banden. Faddrarna bildade även en egen ensemble och framförde ”Working class hero” av John Lennon, en klassiker. Även lärarna överraskade oss, ”av ren spelglädje” som Christoffer Holmgren uttryckte sig, med en akustisk version av Coldplays sommarhit ”Something just like this”.

I proppfull matsal blickade familj och vänner upp mot scen och njöt av en timme full av musik. Om ni missade konserten är det inte hela världen, vänta bara tills i höst, då bjuds vi på ännu en.

/Ylva Sundström och Thea Kindblom


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • augusti

  25aug - 26aug 2519:00aug 26Grisfest

 • sörgården
  Woody Bygghandel
  Evashembageri
  ssaff
  Lawes
 • Ciklid
  Apoteket
  Gåiskor
  sprifarbiken
  smakerosak
  Sprattelgubben
  Nordsjö
 • Sparbanken
  JH Reklam
  Tors Plåt
  Björkelund
  Södra Sandby församling
  Teknik & Design
 • KB Bilservice
  Lasses
  Qvists Glasmästeri
  Hund
 • Arborist
  UpsideDown
  Gardinateljen
  kropposjal
  Centrumgrillen
  IBAB
  PP mekanik
  Gloriosa
  Thells
  hund O mera
  Salongprofilen
  Landins Blommor
  Insikt
  Gröna Kiosken
  rauk o reko
  Radon
 • Gilla oss gärna :)