ICA
Sandby autoservice
Skånska energi
Sandby autoservice
Skånska energi
ICA

Kommun

Published on juni 2nd, 2018 | by admin

0

Nattadoppet

Redan 50 meter från badet hör vi sorlet av glada skratt och rop. Alla barn och ungdomar från årskurs 4 och uppåt, inklusive föräldrar, är välkomna från klockan 20.00 till 23.00. Det är grillning av korv med bröd samt senap och ketchup. En läskande dryck erbjuds också för de som vill släcka sin törst.

Vi ser flera bada i de olika polerna, både med och utan roliga ting, exempelvis badringar – men höjdpunkten på kvällen är ändå den gigantiska, uppblåsbara och flerfärgade vattenrutschbanan som leder ner i den stora bassängen. Ovanpå det är vädret på vår sida under kvällens gång. Molnfri himmel och över 20 grader varmt lockar många till att ta ett svalkande dopp. Men, det är inte alla som badar. En del har dragit sig till den nya rampen där skateboard och sparkcykel kan köras.

Sandbybadet har sin premiärkväll och det där med det årliga nattadoppet. Lions, nattvandrarna och fritids Södra Sandby arrangerar evenemanget. Med hjälp av ett bidrag på 3 000kr från Lions club Södra Sandby, görs kvällen möjlig.

För att summera kvällens upplevelse kan vi inget annat än att konstatera de faktum att nattadoppet förtjänar en repris nästa år – med förhoppningsvis lika god stämning, mat och väder. Detta är som alltid en start på både sommaren och Sandbybadets säsong, vilket vi är tacksamma för.

/Ylva Sundström och Thea Kindblom

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • maj

  22maj11:00Språkcafé

  27maj17:00- 18:30Vill du?

  28maj15:00Italienskt språkcafé

  Visa fler event
 • Lawes
  Evashembageri
  ssaff
  sörgården
 • Gåiskor
  smakerosak
  Sprattelgubben
  Ciklid
  Nordsjö
 • Tors Plåt
  JH Reklam
  Södra Sandby församling
  Länsförsäkringar
  Sparbanken
 • KB Bilservice
  Lasses
  Hund
  Qvists Glasmästeri
 • Gloriosa
  Teknik & Design
  Gardinateljen
  UpsideDown
  Thells
  IBAB
  rauk o reko
  kropposjal
  Landins Blommor
  Gröna Kiosken
  Insikt
  Radon
  hund O mera
  PP mekanik
 • Gilla oss gärna :)