ICA
Sandby autoservice
Skånska energi
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi

Södrasandby

Published on mars 9th, 2017 | by admin

0

Nätverksmöte

Nätverksmöte Tisdag

Det var under Tisdagskvällen den 7 Mars 2017 som det första nätverksmötet för SödraSandby.com drog igång. Det var totalt ca 40 personer som var på plats på restaurangen Gastro Gaspari. Direkt när jag steg in i lokalen fylld med röster fick jag ett varmt välkomnande. Jan Malmgren som driver Byutveckling AB välkomnade mig med ett glatt leende och sedan var det Göran Holmgren som har ansvar för annonsförsäljningen som jag fick hälsa på. Det var direkt en god stämning i lokalen och matlukten spred sig.

Kvällen började och avslutades på samma vis nämligen med mingel. På plats var ägare för företag i Södra Sandby men även några ansikten från Veberöd. Efter mingel och alla hade kommit blev det en kort presentation. Alla fick berätta vart dom kom från och vad dom hette vilket var super trevligt. Sedan var det dags att sätta sig till bord för att avnjuta maten från Gastro Gaspari. Det serverades Wallenbergare med potatispuré, brynt smör och ärtor. Underbart gott måste jag säga! Efter att maten var färdig uppäten  blev det presentation om SödraSandby.com och lite annan information. Bland annat berättade Veberödsgruppen hur de arbetar.

När presentation var slut avslutades kvällen med mingel igen och företagsägarna hade chansen att  prata med oss unga reportrar och så bjöds det på kaffe och brownie. Kvällen var gjord för att kunna presentera södrasandby.com men även för företag att lära känna varandra och kunna få ett bra nätverk. Precis som mötets namn. Hoppas på fler nätverksmötet längre fram för att kunna ha en god kommunikation. Men tisdagens möte var en stor succé och väluppskattat bland företagen.


/ Alice Petersson


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • oktober

  18okt11:00- 12:00IT-träff biblioteket

  18okt13:00Underhållning Träffpunkten

  22okt18:30FC Rosengård - Piteå FC

  Visa fler event
 • Lawes
  ssaff
  Evashembageri
  sörgården
 • Sprattelgubben
  Ciklid
  sprifarbiken
  Apoteket
  Gåiskor
  Nordsjö
  smakerosak
 • Björkelund
  JH Reklam
  Teknik & Design
  Sparbanken
  Tors Plåt
  Södra Sandby församling
 • Lasses
  Hund
  Qvists Glasmästeri
  KB Bilservice
 • Insikt
  PP mekanik
  Gloriosa
  Landins Blommor
  Gröna Kiosken
  rauk o reko
  kropposjal
  hund O mera
  IBAB
  Salongprofilen
  Thells
  UpsideDown
  Radon
  Centrumgrillen
  Gardinateljen
 • Gilla oss gärna :)