Sandby autoservice
ICA
Skånska energi
Skånska energi
ICA
Sandby autoservice

Föreningar

Published on november 11th, 2017 | by admin

0

Nu har Sandby Cupen 2017 dragit igång!

Nu har Sandby Cupen 2017 dragit igång igen! Den 10-12  november,17-19 november och 24-26 november är det fotboll som gäller i Killebäcksskolans idrottshall. Det bjuds på futsal fotboll i åldrarna födda 2010 till 2003. Killebäckshallen byggdes för 35 år sedan och sedan dess har det arrangerats Sandby-cup i inomhusfotboll. Det är även ett nytt upplägg sedan 2015.

Under den första kvällen var det flickor födda 2003 som fick inleda cupen. Det var fem lag som var anmälda och fyra gick till semifinal. Matcherna spelades från 18.00 och prisutdelningen hölls ca klockan 22 på kvällen.

Till slutspel gick BK Höllviken, Fortuna FF röd, Södra Sandby If och Fortuna FF svart. Första semifinalen spelades kvart i tio på kvällen och det blev en jämn match där BK Höllviken vann med ett mål över Fortuna FF röd och slutresultatet blev 1-0. Andra semifinalen var lika jämn och där var det Fortuna FF svart som vann med ett mål över Södra Sandby IF. Efter semifinalen spelade Södra Sandby IF mot Fortuna FF röd om en tredjeplacering i cupen där det efter 13 minuters spel fortfarande stod lika. Efter förlängning och med först en mindre spelare stor det fortfarande lika. SSIF vann tillslut matchen med 3-2 och tog därför en säker bronsmedalj. Finalen spelades mellan BK Höllviken och Fortuna FF svart det var en intensiv match. Tempot på matcherna blev allt högre desto längre in på kvällen det gick. Läktaren med publik blev allt mer insatta i matcherna och jubel och pepp hördes i hallen. Finalen slutade med 1-0 till BK Höllviken.

Det är gratis inträde på Sandby-cupen och det finns fika med kakor, bullar samt hamburgare och korv mm. Det är hela klubben som hjälper till att anordna Sandby-cupen och flera äldre spelare är funktionärer under Sandby-cupen och hjälper till att ställa upp sargen till helgernas matcher. Kom in en stund i värmen och njut av fotboll! Mer info hittar du på cupens hemsida: http://www.procup.se/cup/31029.htm

 

/Alice Petersson


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • oktober

  22okt18:30FC Rosengård - Piteå FC

  25okt14:00Torsdagscafé i församlingshemmet

  25okt14:00Torsdagscafé - Träffpunkten

  Visa fler event
 • ssaff
  sörgården
  Lawes
  Evashembageri
 • Apoteket
  Ciklid
  Gåiskor
  Nordsjö
  smakerosak
  Sprattelgubben
  sprifarbiken
 • Södra Sandby församling
  Teknik & Design
  Björkelund
  JH Reklam
  Sparbanken
  Tors Plåt
 • Lasses
  Qvists Glasmästeri
  Hund
  KB Bilservice
 • UpsideDown
  Centrumgrillen
  PP mekanik
  Thells
  Salongprofilen
  IBAB
  hund O mera
  Gröna Kiosken
  Radon
  rauk o reko
  Gloriosa
  Landins Blommor
  kropposjal
  Gardinateljen
  Insikt
 • Gilla oss gärna :)