ICA
Sandby autoservice
Skånska energi
Sandby autoservice
Skånska energi
ICA

Föreningar

Published on mars 20th, 2019 | by admin

0

Sandby Träningscenter

Häromdagen var jag på besök på Sandby Träningscenter som finns i Byahuset mitt i byn. Emma Jonnergård som är klubbkoordinator och Emma  Lundvall som är kost- och hälsocoach, var de två som tog emot och visade runt i alla lokalerna. 
Och oj, det var klart större än vad jag trott… Jag hade själv ingen aning att det var så stort så det var en glädjande överraskning att se att överallt finns det många möjligheter till aktivitet som kan passa många. Tynglyftning, löpband, judomattor, trappmaskiner, otaliga redskap, fitnessrum, cykelrum och mycket mer!

Extra kul var det att komma in i judorummet som var fullt med barn som tränade kast och smidighet. Amanda som varit med från början är en av tränarna och har ett imponerande brunt bälte! Amanda och Alma som är ett av klubbens många fantastiska judobarn, visade upp hur ett lyft kan se ut 🙂 

Det hela startade 2010 med Sandby Judo som 2013 togs över av Friskvårdsklubben ”Lyftet”. Idag kallar man sig istället för Sandby ideella Träningscenter, för att beskriva att man många olika aktiviteter.

Klubben är med sina imponerande 1000 medlemmar en klart stor klubb. Verksamheten är fördelad på grenarna, kampsport, fitness och gym. Man har 38 instruktörer som håller i 43 schemalagda pass per vecka, så det finns alla möjligheter för alla att komma i trim. 

Viktigt för klubben är att alla kan vara med och träna! Det finns ingen prestige utan man vill vara ett starkt positivt tillskott till byn när det gäller hälsa. Att skapa en meningsfull sysselsättning för framför allt byns ungdomar är också något man värnar mycket om. 

Det finns medlemmar mellan 3 och 86 år, så alla kan vara med och är välkomna! En klubb att vara väldigt stolt över tycker jag!

Nyfiken att också vara med? Då tycker jag att du ska kolla in deras hemsida HÄR

/Jan Malmgren

 

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • april

  19apr - 28apr 1909:00apr 28Konst i Hällestad

  22apr18:00Annandag påsk i kyrkan

  24apr10:00Föräldrafika

  Visa fler event
 • Evashembageri
  Lawes
  ssaff
  sörgården
 • Ciklid
  Nordsjö
  Sprattelgubben
  Gåiskor
  smakerosak
  Apoteket
 • Södra Sandby församling
  JH Reklam
  Länsförsäkringar
  Tors Plåt
  Sparbanken
  Björkelund
 • Hund
  KB Bilservice
  Qvists Glasmästeri
  Lasses
 • Gardinateljen
  Gloriosa
  kropposjal
  Radon
  IBAB
  Landins Blommor
  Insikt
  Thells
  Gröna Kiosken
  UpsideDown
  hund O mera
  rauk o reko
  PP mekanik
  Teknik & Design
 • Gilla oss gärna :)