ICA
Sandby autoservice
Skånska energi
Skånska energi
ICA
Sandby autoservice

Folket

Published on februari 5th, 2017 | by admin

0

Sandbybor hjälper Byahuset med hjärtstartare

I onsdags la Hanna Åberg, ägare av företaget UpsideDown, upp ett inlägg i facebookgruppen ”Sandbykollen”. Hon förklarar i inlägget att Byahuset i dagsläget saknar en hjärtstartare, något som skulle kunna kosta livet för någon av de många människor som dagligen besöker aktivitetshuset om olyckan skulle vara framme. Därför vädjar Hanna till alla som har möjlighet att hjälpa den ideella föreningen Byahuset att införskaffa en. Och vilken respons! På lite mer än dag fick Hannas inlägg femtio kommentarer som alla uppmuntrar initiativet och erbjuder sin hjälp. ”Vilken fantastisk respons – TACK ALLA” skriver Hanna i en egen kommentar. Tillsammans med Byahuset har hon efter den fantastiska responsen från byn satt upp en insamling som alla som vill kan bidra till.

”Tänk så många generösa människor det finns i Södra Sandby med omnejd. Jag är helt överväldigad. Detta har länge varit min önskan att få en hjärtstartare till Byahuset. Nu blir detta förhoppningsvis verklighet.” skriver Ingegerd Nilsson, ordförande i Byahusets vänner, på Hannas inlägg efter att ha sett alla positiva kommentarer.

Vill du också bidra till Byahusets insamling?

Vänligen lämna ditt bidrag till Byahusets BG 5194-0948 eller UpsideDowns företags swish 1233047172, märk insättningen med ”hjärtstartare”, senast den 14/2. Ditt bidrag kommer gå till inköp och installation av en hjärtstartaren. Eventuellt överskott kommer skänkas till Hjärt- och Lungfonden.

 

/Emmy Odeskog

 

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • mars

  26mar18:00Vikingaspel

  27mar10:00Föräldrafika

  27mar11:00Språkcafé

  Visa fler event
 • sörgården
  ssaff
  Lawes
  Evashembageri
 • smakerosak
  Apoteket
  Sprattelgubben
  Ciklid
  Gåiskor
  Nordsjö
 • JH Reklam
  Björkelund
  Södra Sandby församling
  Länsförsäkringar
  Sparbanken
  Tors Plåt
 • Qvists Glasmästeri
  KB Bilservice
  Hund
  Lasses
 • kropposjal
  Gröna Kiosken
  Gardinateljen
  Teknik & Design
  Gloriosa
  Landins Blommor
  Insikt
  PP mekanik
  rauk o reko
  Thells
  UpsideDown
  Radon
  hund O mera
  IBAB
 • Gilla oss gärna :)