Sandby autoservice
ICA
Skånska energi
ICA
Skånska energi
Sandby autoservice

Skolan

Published on juni 12th, 2019 | by admin

0

Skolavslutning på Killebäck

Med ”I will survive” och ”Feeling good”, drar Isabelle, Emma, Moa, Tova, Emil, Lukas och Noah igång årets avslutning på Killebäck! Pär som är rektor har precis pratat sig varm för de musikintresserade eleverna och hur fantastiska dem är och det förstår man efter att ha hört dem! runt 150 elever och mentorer har samlats i matsalen och alla diggar verkligen med i musiken och humöret är verkligen på topp!

Det är så klart en dag med både vemod och glädje. Vemod att avsluta och inte träffa sina kompisar och lärare som innan… men också en glädje att något nytt i livet är på gång. Nya steg i allas liv ska tas och det är så klart spännande!

Det är också med blandade känslor som Pär Jonsson, som varit rektor sedan 2012, också ska börja på ny skola i Malmö och nya satsningar där. Pär berättar att han verkligen kommer att sakna alla kollegor men kanske speciellt alla fina elever som finns på skolan.

Pär menar att en del av skolans uppgift är vara med när eleverna växer upp till vuxna individer. Vi har väldigt fina elever fortsätter Pär. Respektfulla som bryr sig om varandra, studiemotiverade, engagerade och med stort musikintresse som varit en fantastiskt del på skolan. Att till exempel se elever underhålla inför flera hundra elever visar på mod och att alla elever växer på sitt sätt. Inte minst att man lyckats samla så många kompetenta lärare och mentorer till skolan är också en viktig del som Pär är väldigt stolt över. Som ett extra uppskattat avslutande tack till den tid som Pär varit på skolan, sjunger han Tomas Ledins klassiska ”Sommaren är kort”! Jubel så klart!

Att skolan består av fin personal märker man bara att komma in i skolan. Många skulle man kunna nämna idag, men ändå… kanske är Thomas Granhäll, lärare i matematik och NO, (som enligt eleverna är duktig på att prata om sexualkunskap och Golf GTI ) är han som får vara den som visar att Killebäck har den bästa personal som går att få då han nu blivit utsedd till Årets Lärare! Grattis!!

Ett stort grattis till alla elever från årskurs 4-8 och avslutande årskurs nio, som med bästa meritvärde nu går ut till nya satsningar och inte minst… Ett härligt SOMMARLOV!!!

/Jan Malmgren

test
länsf


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • juni

  25jun10:00- 15:00Fiska med sportfiskarna!

  25jun12:00- 16:00Sommarhäng på Killebäck

  25jun20:00- 21:00Goodnight sun (musik)

  Visa fler event
 • sörgården
  Evashembageri
  Lawes
  ssaff
 • Nordsjö
  Gåiskor
  smakerosak
  Sprattelgubben
  Ciklid
 • Sparbanken
  JH Reklam
  Södra Sandby församling
  Länsförsäkringar
  Tors Plåt
 • Lasses
  Hund
  Qvists Glasmästeri
  KB Bilservice
 • Gloriosa
  Gröna Kiosken
  hund O mera
  IBAB
  Landins Blommor
  Radon
  kropposjal
  UpsideDown
  Insikt
  Gardinateljen
  rauk o reko
  Thells
  Teknik & Design
  PP mekanik
 • Gilla oss gärna :)