Sandby autoservice
Lawes
folktandvården
Sandby autoservice
folktandvården
Lawes

Skolan

Published on juni 12th, 2019 | by admin

0

Skolavslutning på Killebäck

Med ”I will survive” och ”Feeling good”, drar Isabelle, Emma, Moa, Tova, Emil, Lukas och Noah igång årets avslutning på Killebäck! Pär som är rektor har precis pratat sig varm för de musikintresserade eleverna och hur fantastiska dem är och det förstår man efter att ha hört dem! runt 150 elever och mentorer har samlats i matsalen och alla diggar verkligen med i musiken och humöret är verkligen på topp!

Det är så klart en dag med både vemod och glädje. Vemod att avsluta och inte träffa sina kompisar och lärare som innan… men också en glädje att något nytt i livet är på gång. Nya steg i allas liv ska tas och det är så klart spännande!

Det är också med blandade känslor som Pär Jonsson, som varit rektor sedan 2012, också ska börja på ny skola i Malmö och nya satsningar där. Pär berättar att han verkligen kommer att sakna alla kollegor men kanske speciellt alla fina elever som finns på skolan.

Pär menar att en del av skolans uppgift är vara med när eleverna växer upp till vuxna individer. Vi har väldigt fina elever fortsätter Pär. Respektfulla som bryr sig om varandra, studiemotiverade, engagerade och med stort musikintresse som varit en fantastiskt del på skolan. Att till exempel se elever underhålla inför flera hundra elever visar på mod och att alla elever växer på sitt sätt. Inte minst att man lyckats samla så många kompetenta lärare och mentorer till skolan är också en viktig del som Pär är väldigt stolt över. Som ett extra uppskattat avslutande tack till den tid som Pär varit på skolan, sjunger han Tomas Ledins klassiska ”Sommaren är kort”! Jubel så klart!

Att skolan består av fin personal märker man bara att komma in i skolan. Många skulle man kunna nämna idag, men ändå… kanske är Thomas Granhäll, lärare i matematik och NO, (som enligt eleverna är duktig på att prata om sexualkunskap och Golf GTI ) är han som får vara den som visar att Killebäck har den bästa personal som går att få då han nu blivit utsedd till Årets Lärare! Grattis!!

Ett stort grattis till alla elever från årskurs 4-8 och avslutande årskurs nio, som med bästa meritvärde nu går ut till nya satsningar och inte minst… Ett härligt SOMMARLOV!!!

/Jan Malmgren

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • februari

  19feb18:00- 20:00Träna på gym med Fritid Södra Sandby

  20febHeldagUngdomscafé på Killebäcksskolan

  20feb10:00- 15:00Utflykt till ishallen i Lund

  Visa fler event
 • ssaff
  ICA
  Evashembageri
  Kompas
 • Sprattelgubben
  Nordsjö
  Ciklid
  smakerosak
  Gåiskor
 • Länsförsäkringar
  JH Reklam
  Tors Plåt
  Södra Sandby församling
 • Qvists Glasmästeri
  Hund
  Lasses
  KB Bilservice
 • PP mekanik
  hund O mera
  Thells
  rauk o reko
  UpsideDown
  Gardinateljen
  IBAB
  kropposjal
  Gloriosa
  Landins Blommor
  Teknik & Design
  Radon
  Insikt
  Gröna Kiosken
 • Gilla oss gärna :)