Sandby autoservice
Skånska energi
ICA
Skånska energi
ICA
Sandby autoservice

Bygden

Published on augusti 23rd, 2016 | by admin

0

SödraSandby.com

Under året har vi haft många möten för att se om vi kan starta en hemsida för vår kära by Södra Sandby. Vi har under längre tid sett hur vår grannby Veberöd har använt ett koncept som ämnar till att visa upp deras by och uppmuntra både lokala och externa samarbeten. Ett koncept som startade 2008 av då elva-åriga Tim Malmgren och som nu har vuxit till en sida med över 133 medlemmar, 15.000 besökare och 1 miljon musklick per månad. Man har i Veberöd lyckats locka både apotek, få uppmärksamhet utåt, skapat ungdomsprojekt och mycket mer positivt. Vi tror också mycket på samarbeten över bygränderna för att tillsammans få en vitalare bygd. Ihop med Lunds kommun och Veberod.nu har vi därför haft flera diskussioner om hur vi kan göra samma i Södra Sandby, något som nu håller på att bli verklighet.

Vi ser fram emot att visa upp allt vad Sandby har att erbjuda. Föreningsliv, företag, kuligheter och mycket mer. Vi kommer precis som Veberöd, ha ungdomar som är med som ungdomsreportrar och vi kommer snart att presentera vem som är de första. Alla ni i Sandby, är väldigt välkomna att höra av er till Sandbys företagarförening med förslag och kommentarer, så gör vi detta till en riktig succé!
Mats André från Lunds Näringslivsavdelning, Jane Nilsson och Niclas Odeskog från Södra Sandbys företagarförening, samt Göran Holmgren från Veberod.nu diskuterade hur SödraSandby.com ska kunna starta.

Niclas Odeskog, 0702-663965

Jane Nilsson, 070-6187580

/ Södra Sandby företagarförening.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • augusti

  25aug - 26aug 2519:00aug 26Grisfest

 • ssaff
  Evashembageri
  Lawes
  sörgården
  Woody Bygghandel
 • Gåiskor
  Apoteket
  Nordsjö
  Sprattelgubben
  Ciklid
  sprifarbiken
  smakerosak
 • Björkelund
  Sparbanken
  JH Reklam
  Södra Sandby församling
  Tors Plåt
  Teknik & Design
 • KB Bilservice
  Qvists Glasmästeri
  Hund
  Lasses
 • kropposjal
  Salongprofilen
  Radon
  Gröna Kiosken
  Gloriosa
  Centrumgrillen
  Landins Blommor
  Gardinateljen
  Arborist
  PP mekanik
  IBAB
  Insikt
  rauk o reko
  hund O mera
  Thells
  UpsideDown
 • Gilla oss gärna :)