Skånska energi
Sandby autoservice
ICA
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi

Bygden

Published on maj 29th, 2018 | by admin

0

Späckad helg i byn

Under helgen den 1-3 Juni är det mycket som händer i Södra Sandby. Här nedan finner du lite information om de tre evenemang som kommer äga rum.

Möllers Tivoli bjuder in till familjefest i Södra Sandby mellan den 1 Juni och 3 Juni . Tivolit kommer stå uppställt väst om Sandbybadet. Möllers Tivoli lovar en helg med massa skoj för hela familjen med bland annat karuseller, sockervadd, hoppslott, spöktåg, lotteri, bollkastning men även en massa annat roligt. Det är fri entré till området men för karuseller krävs biljett som enkelt går att köpa kontant på området.

Under lördagen kommer det även vara en lagom klurig tipsrunda som är gratis att delta i. Möllers Tivoli har nog missat skriva vad som är vinsten men det står 2 kg och vi kan väl gissa på godis eller något liknande? Tipsrundan är till för hela familjen att gå. Hela helgens program avslutas med godisregn. För att se hela schemat finns det HÄR

 

Möllers tivoli har underhållit gamla som unga i över 40 år. De ambulerar i främst skåne men även på några ställen i södra Sverige. Dem åker runt från april till slutet av augusti. För att kunna garantera säkerheten på deras attraktioner går dem grundligt igenom varje attraktion inför varje säsong. De får även besök av INSPECTA som är tidigare SAQ som besiktar alla attraktioner. Självklart kontrolleras även varje attraktion efter uppbyggnad på alla ställen innan människor får börja åka.

Under fredagskvällen den 1 Juni är det dags för det traditionella nattadoppet på Sandbybadet. Det är mellan 20-23 och är för ungdomar från åk 4. Det är fri entre under hela kvällen.

På lördagsförmiddagen till eftermiddagen är det även Sandbydagen. Som tradition ställer olika företag ut i centrumhuset och på gatan utanför Evas hembageri (skogsvägen). Men det kommer även vara hästar och paprika loppet går till start klockan 11 på idrottsplatsen.

/Alice Petersson

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • augusti

  19aug13:40- 18:40Blodbuss

 • sörgården
  ssaff
  Lawes
  Evashembageri
 • Nordsjö
  Sprattelgubben
  Gåiskor
  smakerosak
  Ciklid
 • Södra Sandby församling
  Tors Plåt
  Sparbanken
  Länsförsäkringar
  JH Reklam
 • Hund
  Qvists Glasmästeri
  KB Bilservice
  Lasses
 • kropposjal
  Gröna Kiosken
  Gloriosa
  Gardinateljen
  IBAB
  Thells
  Landins Blommor
  Radon
  Insikt
  hund O mera
  UpsideDown
  PP mekanik
  Teknik & Design
  rauk o reko
 • Gilla oss gärna :)