Skånska energi
ICA
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi
Sandby autoservice

Bygden

Published on maj 29th, 2018 | by admin

0

Späckad helg i byn

Under helgen den 1-3 Juni är det mycket som händer i Södra Sandby. Här nedan finner du lite information om de tre evenemang som kommer äga rum.

Möllers Tivoli bjuder in till familjefest i Södra Sandby mellan den 1 Juni och 3 Juni . Tivolit kommer stå uppställt väst om Sandbybadet. Möllers Tivoli lovar en helg med massa skoj för hela familjen med bland annat karuseller, sockervadd, hoppslott, spöktåg, lotteri, bollkastning men även en massa annat roligt. Det är fri entré till området men för karuseller krävs biljett som enkelt går att köpa kontant på området.

Under lördagen kommer det även vara en lagom klurig tipsrunda som är gratis att delta i. Möllers Tivoli har nog missat skriva vad som är vinsten men det står 2 kg och vi kan väl gissa på godis eller något liknande? Tipsrundan är till för hela familjen att gå. Hela helgens program avslutas med godisregn. För att se hela schemat finns det HÄR

 

Möllers tivoli har underhållit gamla som unga i över 40 år. De ambulerar i främst skåne men även på några ställen i södra Sverige. Dem åker runt från april till slutet av augusti. För att kunna garantera säkerheten på deras attraktioner går dem grundligt igenom varje attraktion inför varje säsong. De får även besök av INSPECTA som är tidigare SAQ som besiktar alla attraktioner. Självklart kontrolleras även varje attraktion efter uppbyggnad på alla ställen innan människor får börja åka.

Under fredagskvällen den 1 Juni är det dags för det traditionella nattadoppet på Sandbybadet. Det är mellan 20-23 och är för ungdomar från åk 4. Det är fri entre under hela kvällen.

På lördagsförmiddagen till eftermiddagen är det även Sandbydagen. Som tradition ställer olika företag ut i centrumhuset och på gatan utanför Evas hembageri (skogsvägen). Men det kommer även vara hästar och paprika loppet går till start klockan 11 på idrottsplatsen.

/Alice Petersson

länsf
test


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • februari

  18feb09:00- 12:00Prova på att spela schack

  18feb10:30Sportlov -Superdag

  19feb10:00- 15:00Sportlov - Kul i Killebäckshallen

  Visa fler event
 • ssaff
  sörgården
  Evashembageri
  Lawes
 • Apoteket
  Nordsjö
  Sprattelgubben
  smakerosak
  Gåiskor
  Ciklid
 • Sparbanken
  Länsförsäkringar
  Björkelund
  Södra Sandby församling
  Tors Plåt
  JH Reklam
 • KB Bilservice
  Hund
  Qvists Glasmästeri
  Lasses
 • Thells
  Teknik & Design
  Gloriosa
  PP mekanik
  Gardinateljen
  IBAB
  Insikt
  UpsideDown
  Gröna Kiosken
  Landins Blommor
  Radon
  rauk o reko
  hund O mera
  kropposjal
 • Gilla oss gärna :)