ICA
Skånska energi
Sandby autoservice
Skånska energi
ICA
Sandby autoservice

test

Våra företag

Print listing Save listing in PDF

Thells Bussar

Adress:
Skogsvägen 6, 247 31 Södra Sandby, Sverige
Beskrivning:

Thells Bussar och Bilverkstad AB är ett familjeägt företag i andra generationen. Företaget har sin bas i Södra Sandby utanför Lund. Det var här som Erik tog över en bilverkstad 1946. Till en början bestod verksamheten av att serva bygdens åkare och Hardeberga Stenindustri, dagens Sydsten och deras fordon.

1956 startade Erik sin taxiverksamhet. Den här delen av företaget växte tack vare behovet av skolskjutsar i S Sandby och byarna runt omkring. Med åren ökade efterfrågan på skolbussar för utflyktsändamål. 1969 började därför Thells även med beställningstrafik. Då köptes den första nittonpersoners bussen in.
Två år senare köptes den första stora bussen, en Mercedes med plats för 42 passagerare.

De bussar som sedan dess har haft sin uppställningsplats på vår gårdsplan har varit många. Gemensamt är att de alla har och har haft sin speciella roll i Thells historia och utveckling.

År 1991 blev det ett generationsskifte på Thells, barnen Lisbeth och Christer tog över företaget. Christer är nu ensam den som driver företaget och Lisbeth sitter med i företagets styrelse.

Sedan i början av åttiotalet har Thells anordnat resor i egen regi. 1986 gick vår första påskresa. Destinationen är alltid ny, men det har blivit tradition att Christer alltid är chaufför på resan!

Vår resekatalog växer i sidantal från år till år. Samtidigt som vårt kundregister utökas, är vi även stolta och glada över att många kunder är återkommande.

Den personliga kontakten med våra kunder är viktig för oss. Tack vare att vi är ett litet företag känner vi många av våra kunder och vi försöker alltid att göra det lilla extra för att sätta en guldkant på just din resa! Det är just det här som är nyckeln i Thells framgång - vår personliga kontakt och den höga standarden på våra resor. Bra hotell, god mat och kunniga guider är grundläggande för oss.

Vår lagstadgade resegaranti gör att det känns extra tryggt att beställa en resa på Thells.

Förutom de resor ni hittar på vår hemsida och i vår katalog, kör vi fortfarande beställlningstrafik. Ni är varmt välkomna att kontakta oss med allt från korta transporter till hela arrangemang.

Väl mött önskar Christer med personal

Contact Information
Telefon: 046-570 03
Hemsida:
Kategori:   
Tagglista:      

Comments are closed.

Back to Top ↑
 • augusti

  25aug14:00- 18:00Swimrun

  25aug - 26aug 2519:00aug 26Grisfest

 • Evashembageri
  ssaff
  sörgården
  Lawes
  Woody Bygghandel
 • Sprattelgubben
  Apoteket
  Ciklid
  Gåiskor
  smakerosak
  Nordsjö
  sprifarbiken
 • JH Reklam
  Björkelund
  Tors Plåt
  Sparbanken
  Teknik & Design
  Södra Sandby församling
 • Lasses
  KB Bilservice
  Hund
  Qvists Glasmästeri
 • Landins Blommor
  Centrumgrillen
  hund O mera
  Gardinateljen
  rauk o reko
  Insikt
  Salongprofilen
  Thells
  Gloriosa
  kropposjal
  UpsideDown
  IBAB
  PP mekanik
  Radon
  Arborist
  Gröna Kiosken
 • Gilla oss gärna :)