Sandby autoservice
ICA
Skånska energi
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi

test

Våra företag

Print listing Save listing in PDF

Thells Bussar

Adress:
Skogsvägen 6, 247 31 Södra Sandby, Sverige
Beskrivning:

Thells Bussar och Bilverkstad AB är ett familjeägt företag i andra generationen. Företaget har sin bas i Södra Sandby utanför Lund. Det var här som Erik tog över en bilverkstad 1946. Till en början bestod verksamheten av att serva bygdens åkare och Hardeberga Stenindustri, dagens Sydsten och deras fordon.

1956 startade Erik sin taxiverksamhet. Den här delen av företaget växte tack vare behovet av skolskjutsar i S Sandby och byarna runt omkring. Med åren ökade efterfrågan på skolbussar för utflyktsändamål. 1969 började därför Thells även med beställningstrafik. Då köptes den första nittonpersoners bussen in.
Två år senare köptes den första stora bussen, en Mercedes med plats för 42 passagerare.

De bussar som sedan dess har haft sin uppställningsplats på vår gårdsplan har varit många. Gemensamt är att de alla har och har haft sin speciella roll i Thells historia och utveckling.

År 1991 blev det ett generationsskifte på Thells, barnen Lisbeth och Christer tog över företaget. Christer är nu ensam den som driver företaget och Lisbeth sitter med i företagets styrelse.

Sedan i början av åttiotalet har Thells anordnat resor i egen regi. 1986 gick vår första påskresa. Destinationen är alltid ny, men det har blivit tradition att Christer alltid är chaufför på resan!

Vår resekatalog växer i sidantal från år till år. Samtidigt som vårt kundregister utökas, är vi även stolta och glada över att många kunder är återkommande.

Den personliga kontakten med våra kunder är viktig för oss. Tack vare att vi är ett litet företag känner vi många av våra kunder och vi försöker alltid att göra det lilla extra för att sätta en guldkant på just din resa! Det är just det här som är nyckeln i Thells framgång - vår personliga kontakt och den höga standarden på våra resor. Bra hotell, god mat och kunniga guider är grundläggande för oss.

Vår lagstadgade resegaranti gör att det känns extra tryggt att beställa en resa på Thells.

Förutom de resor ni hittar på vår hemsida och i vår katalog, kör vi fortfarande beställlningstrafik. Ni är varmt välkomna att kontakta oss med allt från korta transporter till hela arrangemang.

Väl mött önskar Christer med personal

Contact Information
Telefon: 046-570 03
Hemsida:
Kategori:   
Tagglista:      

Comments are closed.

Back to Top ↑
 • oktober

  18okt11:00- 12:00IT-träff biblioteket

  18okt13:00Underhållning Träffpunkten

  22okt18:30FC Rosengård - Piteå FC

  Visa fler event
 • sörgården
  ssaff
  Lawes
  Evashembageri
 • Gåiskor
  Ciklid
  Nordsjö
  Apoteket
  sprifarbiken
  Sprattelgubben
  smakerosak
 • Sparbanken
  Södra Sandby församling
  Björkelund
  Teknik & Design
  Tors Plåt
  JH Reklam
 • Hund
  KB Bilservice
  Lasses
  Qvists Glasmästeri
 • Centrumgrillen
  UpsideDown
  Gröna Kiosken
  Gardinateljen
  Gloriosa
  IBAB
  hund O mera
  kropposjal
  Landins Blommor
  Salongprofilen
  PP mekanik
  Thells
  rauk o reko
  Insikt
  Radon
 • Gilla oss gärna :)