Sandby autoservice
Skånska energi
ICA
ICA
Sandby autoservice
Skånska energi

Företag

Published on mars 21st, 2018 | by admin

0

Tjejkväll med rekord!

Det är fullt på föreningsgården när jag kommer dit… det är TJEJKVÄLL!

Kaffe och matdoft tillsammans med glada miner och skratt och samtal fyller salen. Det känns som fest! Den första jag möter är Hille med ett jätteleende då hon precis har ropat in en rekordstor rosa häst med vingar! Det är Sprattelgubben som skänkt den och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden! Många företag har gjort  detsamma och många företag är på plats och ger tillbaka av sitt överskott! Det är många som på olika sätt är med och bidrar till att mycket pengar kan samlas in till förmån för att bekämpa barncancer.  Inte att förglömma alla de tjejer som handlar så mycket! Och det är rekordmycket pengar som samlats in i år! Redan är det 20.458:- som kommit in och mer är på väg in!! Mer ligger till försäljning på Sandby Annonssida för er som vill vara med och bekämpa barncancer!

Det är bygdens alla tjejer som har träffats för den kanske sista Tjejkvällen. Det är till och med flera tjejer som har just denna dag att komma till Sandby för att träffas. Bakom allt står Towe Andersson på Kropp & Själ, som i över 10 år har arrangerat tjejkvällen. Och hon gör det med hjälp av flera ideella krafter i byn. Speciellt Linnérs Mat som står för kaffe till alla besökare och mat till alla utställare. Guld värda, säger Towe med ett stort leende och jag tänker själv att det är det här som är bykänsla! Eldsjälar och engagemang är det som får byar att leva och skapa den där bykänslan som gör det så mysigt att bo i byar!

Det är sista året som Towe arrangerar men vi hoppas att det inte är sista gången som det är tjejkväll utan att någon vill ta över stafettpinnen, för det är verkligen ett bra evenemang som gör gott!!

/ Jan Malmgren

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • augusti

  25aug - 26aug 2519:00aug 26Grisfest

 • sörgården
  Woody Bygghandel
  Lawes
  ssaff
  Evashembageri
 • smakerosak
  Nordsjö
  sprifarbiken
  Gåiskor
  Ciklid
  Sprattelgubben
  Apoteket
 • Södra Sandby församling
  Björkelund
  Tors Plåt
  Teknik & Design
  JH Reklam
  Sparbanken
 • Lasses
  Hund
  Qvists Glasmästeri
  KB Bilservice
 • UpsideDown
  IBAB
  Gloriosa
  Gröna Kiosken
  rauk o reko
  kropposjal
  Radon
  hund O mera
  Thells
  Insikt
  Salongprofilen
  Gardinateljen
  Landins Blommor
  Arborist
  Centrumgrillen
  PP mekanik
 • Gilla oss gärna :)