Skånska energi
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi
Sandby autoservice
ICA

Företag

Published on mars 21st, 2018 | by admin

0

Tjejkväll med rekord!

Det är fullt på föreningsgården när jag kommer dit… det är TJEJKVÄLL!

Kaffe och matdoft tillsammans med glada miner och skratt och samtal fyller salen. Det känns som fest! Den första jag möter är Hille med ett jätteleende då hon precis har ropat in en rekordstor rosa häst med vingar! Det är Sprattelgubben som skänkt den och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden! Många företag har gjort  detsamma och många företag är på plats och ger tillbaka av sitt överskott! Det är många som på olika sätt är med och bidrar till att mycket pengar kan samlas in till förmån för att bekämpa barncancer.  Inte att förglömma alla de tjejer som handlar så mycket! Och det är rekordmycket pengar som samlats in i år! Redan är det 20.458:- som kommit in och mer är på väg in!! Mer ligger till försäljning på Sandby Annonssida för er som vill vara med och bekämpa barncancer!

Det är bygdens alla tjejer som har träffats för den kanske sista Tjejkvällen. Det är till och med flera tjejer som har just denna dag att komma till Sandby för att träffas. Bakom allt står Towe Andersson på Kropp & Själ, som i över 10 år har arrangerat tjejkvällen. Och hon gör det med hjälp av flera ideella krafter i byn. Speciellt Linnérs Mat som står för kaffe till alla besökare och mat till alla utställare. Guld värda, säger Towe med ett stort leende och jag tänker själv att det är det här som är bykänsla! Eldsjälar och engagemang är det som får byar att leva och skapa den där bykänslan som gör det så mysigt att bo i byar!

Det är sista året som Towe arrangerar men vi hoppas att det inte är sista gången som det är tjejkväll utan att någon vill ta över stafettpinnen, för det är verkligen ett bra evenemang som gör gott!!

/ Jan Malmgren

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • juni

  27jun10:00- 10:40Trumattack

  28jun13:00- 15:00Lär dig korpmagi och att smyga som en räv

  29jun13:00- 15:00Vilda ätliga växter

 • Woody Bygghandel
  Lawes
  sörgården
  ssaff
  Evashembageri
 • smakerosak
  Apoteket
  Ryttare & häst
  Gåiskor
  Nordsjö
  sprifarbiken
  Sprattelgubben
  Ciklid
 • Sparbanken
  JH Reklam
  Tors Plåt
  Teknik & Design
  Björkelund
  Södra Sandby församling
 • Qvists Glasmästeri
  Lasses
  Hund
  KB Bilservice
 • IBAB
  PP mekanik
  Radon
  Arborist
  rauk o reko
  hund O mera
  Gröna Kiosken
  Centrumgrillen
  UpsideDown
  Thells
  Landins Blommor
  Salongprofilen
  Gardinateljen
  Insikt
  Gloriosa
  kropposjal
 • Gilla oss gärna :)