Lindgren
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi

Företag

Print listing Save listing in PDF

Ny Insikt

Adress:
Södra Sandby, Sverige
Beskrivning:

Välkommen till Ny Insikt, Christel Lilja

skarmklipp

Det bästa jag vet är att få bidra till andra människor. Jag arbetar utifrån ett helhets- perspektiv där du genom vårt samarbete utvecklas och tar nästa steg mot att bättre leda dig själv och komma till platsen du vill vara på.

Jag har sett att det finns flera vägar mot läkande och växande. Allt börjar med dig själv. Dina egna tankar om vad du är och vad du kan. Du behöver inte veta vad du behöver när du kontaktar mig – det utforskar vi tillsammans vid vår första träff.

MINDFULNESS

 

Mindfulness visar sig om och om igen i studier vara ett kraftfullt verktyg mot stress och ohälsa. Många upplever att det blir lättare att fokusera och vara närvarande i nuet. Många känner också att de blir bättre på att hantera stress och att självkänslan och sömnen förbättras. De som tränar får helt enkelt ett nytt förhållningssätt där orden acceptans, icke dömande, självkärlek och medkänsla får en ny innebörd.

Förutom kurser och inspirationsföreläsningar arrangerar jag också uppskattade workshops och retreats inom mindfulness och yoga. Läs om tidigare deltagares omdöme på www.nyinsikt.com.

Mindfulness - Företag

Jag erbjuder bland annat mindfulnesskurser, inspirationsföreläsningar, företagsanpassade program/aktiviteter och individuell träning.

Tänk på att mindfulness är friskvård.

Mindfulness - Privatperson

Jag erbjuder mindfulnesskurser i grupp (se kalendern eller på www.nyinsikt.com för aktuella grupper) och/eller personlig träning samt inspirationsföreläsningar på t ex Hälsans Hus i Lund.

COACHING

Här arbetar vi utifrån ett helhetsperspektiv och utgår från det som finns omkring dig och ditt liv just nu t ex jobb/karriär, relationer, sorger, drömmar m m.

För företag erbjuder jag också förutom coachning även föredrag/workshops i det coachande förhållningssättet.

BEARBETA SORG

Här arbetar vi utifrån ett pedagogiskt handlingsprogram med mer än 30 års beprövade erfarenheter. Du får med hjälp av detta program en mer klarsynt och förlåtande syn på det som varit och får också lättare för att släppa taget för att gå vidare i ditt liv.

Läs om tidigare klienters och kunders omdöme på www.nyinsikt.com.

 

Kontakta mig gärna för en förutsättningslös första träff.

Varmt välkommen!

Christel Lilja

 

Contact Information
Telefon: 0706-500 855
Hemsida:

Back to Top ↑
 • Lawes
  sörgården
  ssaff
  Evashembageri
 • Gåiskor
  Nordsjö
  smakerosak
  Apoteket
  sprifarbiken
  Sprattelgubben
  Ciklid
 • kreativasara
  jarla
  Björkelund
 • Lasses
  KB Bilservice
  Qvists Glasmästeri
  Hund
 • sandhaga
  Södra Sandby Isolering AB
  Allatidershudvård
  Arborist
  MWbygg