Bilbengtsson
Lindgren
Sandby autoservice
ICA
Skånska energi

Företag

Print listing Save listing in PDF

Starka AB

Adress:
Södra Sandby, Sverige
Beskrivning:

Vi skapar hållbara miljöer i betong

Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet. Vi har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong. Vi kan betong och har funnits i branschen i 80 år.

Med vårt engagemang och vår hantverksskicklighet utgör vi en trygg och smidig samarbetspartner. Yngve Perssons främsta avsikt då han startade verksamheten år 1930 var att skapa kvalitetsprodukter. De ledorden bär vi med oss i vårt arbete än idag. Så enkelt, men så viktigt. Efter 80 års arbete i Yngves fotspår vet vi på Starka vad vi talar om. Ta till exempel våra syrade väggelement i varma gula nyanser eller vår självkompakterande betong – fråga gärna våra fabriksbetongskunder vad de tycker om den.

Sand, sten, cement och vatten – betong består av rena naturprodukter och passar överallt där flexibilitet och miljö eftersträvas. Det brinner inte, ruttnar inte och ger ett behagligt inomhusklimat. Dessutom har betong lång hållbarhet och sett över materialets hela livscykel påverkar det vår miljö minimalt.

Contact Information
Telefon: 044 - 20 25 00
Kategori:      

Back to Top ↑
 • ssaff
  Lawes
  sörgården
  Evashembageri
 • Ciklid
  Gåiskor
  Nordsjö
  smakerosak
  Sprattelgubben
 • Björkelund
 • KB Bilservice
  Hund
  Qvists Glasmästeri
  Lasses
 • MWbygg
  Arborist
  Allatidershudvård