Bilbengtsson
Lindgren
folktandvården
Lawes
Sandby autoservice

Företag

Print listing Save listing in PDF

Thells Bussar

Adress:
Skogsvägen 6, 247 31 Södra Sandby, Sverige
Beskrivning:

Thells Bussar och Bilverkstad AB är ett familjeägt företag i andra generationen. Företaget har sin bas i Södra Sandby utanför Lund. Det var här som Erik tog över en bilverkstad 1946. Till en början bestod verksamheten av att serva bygdens åkare och Hardeberga Stenindustri, dagens Sydsten och deras fordon.

1956 startade Erik sin taxiverksamhet. Den här delen av företaget växte tack vare behovet av skolskjutsar i S Sandby och byarna runt omkring. Med åren ökade efterfrågan på skolbussar för utflyktsändamål. 1969 började därför Thells även med beställningstrafik. Då köptes den första nittonpersoners bussen in.
Två år senare köptes den första stora bussen, en Mercedes med plats för 42 passagerare.

De bussar som sedan dess har haft sin uppställningsplats på vår gårdsplan har varit många. Gemensamt är att de alla har och har haft sin speciella roll i Thells historia och utveckling.

År 1991 blev det ett generationsskifte på Thells, barnen Lisbeth och Christer tog över företaget. Christer är nu ensam den som driver företaget och Lisbeth sitter med i företagets styrelse.

Sedan i början av åttiotalet har Thells anordnat resor i egen regi. 1986 gick vår första påskresa. Destinationen är alltid ny, men det har blivit tradition att Christer alltid är chaufför på resan!

Vår resekatalog växer i sidantal från år till år. Samtidigt som vårt kundregister utökas, är vi även stolta och glada över att många kunder är återkommande.

Den personliga kontakten med våra kunder är viktig för oss. Tack vare att vi är ett litet företag känner vi många av våra kunder och vi försöker alltid att göra det lilla extra för att sätta en guldkant på just din resa! Det är just det här som är nyckeln i Thells framgång - vår personliga kontakt och den höga standarden på våra resor. Bra hotell, god mat och kunniga guider är grundläggande för oss.

Vår lagstadgade resegaranti gör att det känns extra tryggt att beställa en resa på Thells.

Förutom de resor ni hittar på vår hemsida och i vår katalog, kör vi fortfarande beställlningstrafik. Ni är varmt välkomna att kontakta oss med allt från korta transporter till hela arrangemang.

Väl mött önskar Christer med personal

Contact Information
Telefon: 046-570 03
Hemsida:
Kategori:   
Tagglista:      

Back to Top ↑
 • Evashembageri
  Kompas
  ICA
  ssaff
 • Ciklid
  Sprattelgubben
  Gåiskor
  smakerosak
  Nordsjö
 • Björkelund
 • Hund
  KB Bilservice
  Lasses
  Qvists Glasmästeri
 • Allatidershudvård
  MWbygg
  Arborist