Lawes
Sandby autoservice
Lawes
Sandby autoservice

Företag

Published on juli 2nd, 2021 | by admin

0

Färgcenter Syd

Vinkelhaken 9 B, där hittar du Sandbys alldeles egna färg- och hemmafix butik, Nya Färgcenter Syd. Butiken startades av Ronny Andersson för ca 27 år sedan. Men sen 4 år tillbaka är Jimmy Abrahamsson ny ägare för Nya Färgcenter Syd. Nere i butiken fick jag träffa butikschefen Joachim Nilsson, och fick chansen att ställa några frågor om butiken och hans yrke.

Joakim har arbetat i butiken sen 9 år tillbaka. Jag frågade vad som fick honom att börja jobba inom måleribranschen. Joachim berättade att det alltid har varit närvarande i hans uppväxt. Båda hans pappa och farfar har varit duktiga målar/färghandlare, och därför kändes det naturligt för honom att jobba inom samma bransch. Han förklarade att det är som att måleribranschen finns inbyggt i hans gener.

Nya Färgcenter Syd är inte bara experter på färg, du finner även golv samt tapeter i en rad härliga färger och mönster. Och självklart hittar du alla redskap som kan tänkas behöva för renoveringsprojektet.

Corona har ju tyvärr gjort vardagen svårare för många branscher och företag. Men Joachim berättar att antal besökare faktiskt inte har minskat, utan tvärtom ökat, och att butiken har klarat sig bra. När folk har tagit jobben med sig hem har man även i många fall sett ett visst renoveringsbehov och tagit sig tid att fixa till hemma. Därav har antalet kunder ökat, och fler har besökt butiken. Bygg-, färg- och trädgårdsbranschen är en av få så klarat sig mycket bra under pandemin.

Då det byggs nya hem i byn hela tiden, och deras enda konkurrent inte finns kvar i byn ser framtiden ljus ut för Nya Färgcenter Syd . De vänder sig självklart till byn, men även Dalby, Genarp, Veberöd, Harlösa och Flyinge som inte har egna färgbutiker, och siktar på att fånga upp regionen.

Så är du sugen på att måla om väggen i hallen, tapetsera om i vardagsrummet eller kanske byta golv, varför inte dra ner till Nya Färgcenter Syd och få det gjort? Där får du den hjälp du behöver för att komma igång och få ett så bra resultat som möjligt.

/Gustav Knutsson
About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • augusti

  Inga event

 • ICA
  Kompas
  Stenugn
 • Sprattelgubben
  Ciklid
  Gåiskor
  Nordsjö
  smakerosak
 • Södra Sandby församling
  JH Reklam
 • Qvists Glasmästeri
  KB Bilservice
  Hund
  Lasses
 • Kreativa blomster
  kropposjal
  Radon
  hund O mera
  UpsideDown
  Gloriosa
  Thells
  Gardinateljen
  Teknik & Design
  PP mekanik
  Gröna Kiosken
  IBAB
 • Gilla oss gärna :)