Lawes
Sandby autoservice
Sandby autoservice
Lawes

Företag

Published on december 20th, 2021 | by admin

0

Julmarknad på Fröknarna Russells Café


Lördagen den 18 december var det julmarknad på Fröknarna Russells Café. Precis som på höstmarknaden som vi rapporterat om tidigare hade utomstående hyrt in sig för att visa sina varor och sälja dessa. Denna gången var det dock lite andra försäljare än på höstmarknaden och det var ett tydligt jultema på utbudet. Man kunde hitta hantverk i form av makramé som är en textil flätteknik som bygger på knutar som bildar vackra mönster. Det fanns också hantverk i form av stickade saker, keramiktomtar, krukor med mera. 

Det fanns gott om livsmedelsprodukter i form av ostar, knäckebröd, köttprodukter, honung och annat frestande.Caféet var öppet i vanlig ordning. 

Representanter från Möllans Ost

Ägaren Linda uttrycker det som att det är fler besökare på julmarknaden än på höstmarknaden. Skillnaden på de olika marknaderna är också att de bytt lokal för försäljarna. I lokalen som användes under julmarknaden så var det jämnare mark samt bättre belysning som behövs väl nu under den mörkare delen av året. 

Linda berättar att säsongen som gått bäst verkar vara sommaren, men november/december verkar vara hack i häl. Under sommaren besöktes caféet av mycket turister, en del av dem kom från länder som Österrike, Holland och Tyskland men såklart också många svenska besökare från både närområdet och längre ifrån. 

/Ida Vendelbo


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • december

  3dec15:00- 16:30Engers Julkonsert

  4dec12:00- 15:00Loppis på Trycket

  4dec - 12dec 412:00dec 12Loppis trycket

  Visa fler event
 • Stenugn
  ICA
 • Ciklid
  Nordsjö
  Gåiskor
 • Södra Sandby församling
  eb blommor
  JH Reklam
 • Qvists Glasmästeri
  Hund
  Lasses
  smakerosak
  Hälsocenter
  KB Bilservice
  Sprattelgubben
 • Gloriosa
  PP mekanik
  Kreativa blomster
  Radon
  IBAB
  Gardinateljen
  Gröna Kiosken
  hund O mera
 • Gilla oss gärna :)