Lawes
Sandby autoservice
Sandby autoservice
Lawes

Företag

Published on december 20th, 2021 | by admin

0

Julmarknad på Fröknarna Russells Café


Lördagen den 18 december var det julmarknad på Fröknarna Russells Café. Precis som på höstmarknaden som vi rapporterat om tidigare hade utomstående hyrt in sig för att visa sina varor och sälja dessa. Denna gången var det dock lite andra försäljare än på höstmarknaden och det var ett tydligt jultema på utbudet. Man kunde hitta hantverk i form av makramé som är en textil flätteknik som bygger på knutar som bildar vackra mönster. Det fanns också hantverk i form av stickade saker, keramiktomtar, krukor med mera. 

Det fanns gott om livsmedelsprodukter i form av ostar, knäckebröd, köttprodukter, honung och annat frestande.Caféet var öppet i vanlig ordning. 

Representanter från Möllans Ost

Ägaren Linda uttrycker det som att det är fler besökare på julmarknaden än på höstmarknaden. Skillnaden på de olika marknaderna är också att de bytt lokal för försäljarna. I lokalen som användes under julmarknaden så var det jämnare mark samt bättre belysning som behövs väl nu under den mörkare delen av året. 

Linda berättar att säsongen som gått bäst verkar vara sommaren, men november/december verkar vara hack i häl. Under sommaren besöktes caféet av mycket turister, en del av dem kom från länder som Österrike, Holland och Tyskland men såklart också många svenska besökare från både närområdet och längre ifrån. 

/Ida Vendelbo


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • augusti

  17aug14:00- 15:00Familjeteater -Bockarna Bruse

  22aug16:00- 17:00Säsongspresentation från Malmö Opera

  28aug18:00- 19:10Sommarkyrka och Metropolis Big Band

 • ICA
  Stenugn
  Kompas
 • Gåiskor
  Ciklid
  Nordsjö
 • JH Reklam
  Södra Sandby församling
 • Lasses
  smakerosak
  Hund
  Sprattelgubben
  Qvists Glasmästeri
  KB Bilservice
 • Gardinateljen
  IBAB
  Thells
  Gröna Kiosken
  Radon
  PP mekanik
  Kreativa blomster
  hund O mera
  Gloriosa
 • Gilla oss gärna :)