Sandby autoservice
Lawes
Lawes
Sandby autoservice

Om oss

Välkommen till SödraSandby.com!

SödraSandby.com är bygdens egen hemsida. Med denna sida vill vi skapa samarbete med föreningarna, kommunen och företagen och skapa ett socialt företagande som vitaliserar vår bygd än mer. I form av synlighet, engagemang och inte minst kunna ge tillbaka till byn i form av projektstöd.

En viktig del för oss, är att skapa ett överskott från våra annonsörer, för att kunna skapa projekt, stipendier eller liknande, så att vi tex kan få fler roliga föreningar till byn.

Vi vill kunna visa att socialt företagande är en del av dagens och framtidens samhälle.

Viktigt för en vital by, är att engagera ungdomar.

All vinst går till byn!

Annonseringen genererar pengar som används till att driva denna sida och kunna lägga så mycket tid som möjligt och för att synliggöra vår bygd och dess företag. Förutom detta så går 10% direkt till förenings och ungdomsverksamhet i byn.

Vi är partipolitiskt oberoende, mot alla former av rasism och mobbning och för ett öppet och välkomnande Södra Sandby. Våra reportage ämnar att visa upp allt positivt som händer i Södra Sandby.


Reporter

alice

Alice Petersson, 17 år

Jag är bosatt och uppväxt i Södra Sandby. Jag älskar att skriva och jobbar mycket med sociala medier bland annat min blogg http://alicepetersson.se och youtube kanal(http://youtube.com/c/alicepetersson). Jag är en väldigt social människa som alltid är villig att lära mig nya saker. Ser framemot att lära mig nya saker och skriva som en reporter

Mobil: 076-2686629

Mejl: alicepeterssonse@hotmail.com

 


Fanny Dellenbo, 20 år

Bor i Södra Sandby, tycker om att möta nya människor och skriva.

Mobil: 0721508037

Mail: fannydebo@gmail.com

 

 

Elsa Arph, född 2004

Jag bor och är uppväxt i Södra Sandby. På min fritid spelar jag innebandy och sjunger. Jag älskar att skriva och ser fram emot att lära mig mer.

Mobil: 0722127900

Mail: elsa.arph@hotmail.com


Annonsförsäljning

goran

Göran Holmgren / Mobil: 070-568 06 68


Byutveckling AB

jan

Jan Malmgren / 0708-446699

jan@veberod.nu

Ansvarig utgivare och administration.

www.byutveckling.se


Grundare

tim

Tim Malmgren, 22 år. 2008 fick jag idén att göra en sida för just lilla Veberöd, som jag döpte till Veberod.nu. Sidan blev väldigt uppskattad och jag hade snart 400.000 musklickar i månaden. Projektet omvandlade jag tillsammans med min pappa till ett ungdomsprojekt där ungdomar fick möjligheten att prova på entreprenörskap. Nu, 8 år senare är det dags att återigen utöka projektet och försöka göra även Sandby till ett nav för att visa upp byns föreningar, bygdens företag och göra bygden än mer vital.

Email: Tim@veberod.nu

Mobil: 0735-08 48 82


Back to Top ↑
 • maj

  30maj14:00- 15:30Triveselcafé

 • ICA
  Kompas
  Stenugn
 • Gåiskor
  Ciklid
  Nordsjö
 • JH Reklam
  Södra Sandby församling
 • KB Bilservice
  Lasses
  Sprattelgubben
  smakerosak
  Hund
  Qvists Glasmästeri
 • Gloriosa
  Kreativa blomster
  Gardinateljen
  hund O mera
  IBAB
  Gröna Kiosken
  Thells
  PP mekanik
  Radon
 • Gilla oss gärna :)