Sandby autoservice
Lawes
Lawes
Sandby autoservice

Företag

Published on oktober 21st, 2020 | by admin

0

Självscanning på ICA i Södra Sandby


Vad är det egentligen som sker på ICA? Pär Friberg, ICA, berättar att det snart införs självscanning och snabbkassor på ICA Kvantum i byn. På fredag den 23 oktober är allt redo för start!

Självscanning och snabbkassor har länge varit efterfrågat av ICA:s kunder, och nu är bygget snart klart. Pär Friberg säger att de vill göra det enkelt och bekvämt för kunderna att handla hos dem. Många större ICA-butiker har gått över till mer självscanning. Så nu vill även ICA Södra Sandby modernisera sin butik.

En del kunder vill själv bestämma över sin tid i butiken. Många tycker att självscanningen ger mer frihet och man slipper stå i långa köer. Man sköter allt själv, vilket gör det enklare för kunden att handla. Ofta har vi reportrar varit med om att man har hamnat i långa köer, med bara en vara att köpa. Vi, som många andra, är mycket spända på de nya effektiva snabbkassorna på ICA.

Vi frågade Pär Friberg vad som händer med personalen, nu när det blir färre kassor. Han förklarar att att antalet personal kommer vara detsamma, fast nu med nya uppgifter. Istället för att stå i kassorna kommer personalen bli en sorts “värdar” och “värdinnor”. De kommer hjälpa kunden om det blir problem med scanningen och därmed underlätta kundens besök. 

Men för de som föredrar att låta butikspersonalen scanna, kommer det självklart finnas möjlighet att betala i vanliga kassor!

Sammanlagt kommer det finnas fyra snabbkassor och omkring hundra scannings-handtag. Handtagen finner man precis vid ingången till butiken och snabbkassorna vid lösgodisavdelningen.

ICA håller även på att renovera sin förbutik. 

Information och ritningar på allt spännande som sker hittar du på deras facebooksida HÄR

/Gustav Knutsson och Noor Al-Majidi


Scannings-handtagen vi ingången

De fyra nya snabbkassornaAbout the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • september

  23sep11:00Bokcafé

  23sep19:00Talang i byn

  28sep15:00Italienskt språkcafé

 • ICA
  Stenugn
  Kompas
 • smakerosak
  Sprattelgubben
  Ciklid
  Nordsjö
  Gåiskor
 • JH Reklam
  Södra Sandby församling
 • Hund
  Qvists Glasmästeri
  Lasses
  KB Bilservice
 • Gardinateljen
  UpsideDown
  Gröna Kiosken
  PP mekanik
  Kreativa blomster
  Radon
  IBAB
  Thells
  Teknik & Design
  kropposjal
  Gloriosa
  hund O mera
 • Gilla oss gärna :)