Lawes
Sandby autoservice
Sandby autoservice
Lawes

Företag

Published on oktober 17th, 2018 | by admin

0

Södra Sandbys Gardinateljé

Majed är Sandbyföretagaren som levererar gardiner till hela Sverige och till och med utomlands. Och han är duktig… så duktig att han levererar till långväga kunder som hellre vill ha honom än gardintillverkare som är lokala.

Det började för några år sedan när Majed jobbade i Malmö och han såg den lilla skylten om att det fanns en ledig lokal vid rondellen vid Skattebergavägen. Majed kommer från en familj som alltid sysslat med textil. Det kom redan möjligheter att hjälpa sin far när Majed var barn och han lärde sig där yrket från grunden. Som vuxen blev det 10 år med gardiner i Malmö och det var då tanken började gro att starta eget…

Idag, efter att ha varit igång i två år i byn, så är man redan 4 man. Majed, Ahmad, Mamoun och Bert. Bert får man väl säga vara nestorn i gruppen med hela 40 år inom gardinbranschen!

Södra Sandby Gardinateljé levererar till både privatpersoner, skolor, hotell och stora företag. Absolut mest är det gardiner som man tillverkar. Vanliga gardiner, lamell, persienn, rullgardiner och solskydd med mera är vad man tillverkar mest, men även kuddöverdrag och liknande. Det går åt många kilometer tyg om året och ett exempel på en riktigt stor order var 660 gardiner på ett bräde till Volvo i Göteborg.

Jättetrevligt att få komma och se hur allt gick till. Det finns ju så många bra företag i Sandby och alltid kul att få skriva och visa upp att vår lilla by kan väldigt mycket.

Ett stort grattis till Majed att ha lyckats få igång ett så bra företag på så kort tid!

ps. Majed söker redan timanställd för att hjälpa till med enklare göromål 🙂

Facebook HÄR

Hemsida: HÄR

/ Jan Malmgren


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • april

  13apr15:30Konsert Dalby

  15apr09:00- 12:00Öppna timmar – för dig som är hemma med små barn.

  15apr14:00- 15:30Trivselcaféet

  Visa fler event
 • Veberöds städ
  Stenugn
  ICA
 • Gåiskor
  Ciklid
 • eb blommor
  Södra Sandby församling
 • Qvists Glasmästeri
  smakerosak
  Lasses
  Hund
  Sprattelgubben
  Hälsocenter
 • IBAB
  PP mekanik
  Gardinateljen
  Gröna Kiosken
 • Gilla oss gärna :)