Sandby autoservice
Lawes
Lawes
Sandby autoservice

Unga Jobbare

Välkomna till Unga Jobbare!

Här lägger vi upp en lista på de ungdomar i Södra Sandby som vill jobba extra.

Vill du också vara med? Här finns mer att läsa om hur du kommer med och hur du kommer i kontakt med oss. LÄNK

Vill du veta mer om vilka regler som finns? Det hittar du HÄR

Ett samarbete mellan Södra Sandby företagarförening och Byutveckling AB


Matilda Hägerstrand, 18 år

 

Hej!

Jag är en jordnära tjej som älskar djur och natur, bor strax utanför Södra Sandby med familj och hundar. Ridit hela mitt liv och varit hästägare 4 av dessa. Har öppet sinne och kan tänka mig att arbeta med det mesta. Har bra erfarenhet av barnpassning och är butik/kassavan då jag jobbat på lagerhaus. Exempel på saker jag gärna arbetar med är barn, barnvakt, dagis, hundpassning/promenader, hästar/beridare/stallarbete, även modell/statistjobb då jag tidigare fotograferats för bl.a. Ikea och Axis Communication. Jag har vid flera tillfällen även arbetat som assistent till fotograf och därmed varit med på flertal fotograferingar. Jag är också helt inne på spåret inom café och servering och har jobbat på bröllop och student. Jag är absolut intresserad av arbetsuppgifter utom givna förslag eftersom jag lär mig snabbt och gillar nya utmaningar. Ersättning beror helt på arbetsuppgift, och jag är öppen för förslag!

Mobil: 0722-224828

matilda_hagerstrand@hotmail.com

Flertal referenser finns och ges på begäran.


Michelle Lirbank, 15 år

Jag är en noggrann tjej som bor i Södra Sandby med min familj och vår hund. Jag har ridit och sysslat med ridsport så länge jag kan minnas. Jag är öppen för nästan vilket jobb som helst. Jag tycker om djur så det skulle ju vara ett plus men kan absolut göra annat som tex jobba med människor, café/servering, djurpassning/promenader, lager, måla, som sagt så är jag öppen för annat också. Ersättning diskuteras då de beror på uppgiften.

Mobil: 0723-888532

Mijili@hotmail.se

Referens ges på begäran

 

Alicia Bergman

Jag heter Alicia Bergman och är 15 år gammal.

Jag är en tjej som bor i Södra Sandby. Jag är en väldigt social och glad person, jag har lätt för sociala sammanhang och har en väldig positiv inställning. Jag älskar djur och natur och älskar att jobba med barn. Jag är utbildad ledare inom Friluftsfrämjandet och har god hand med barn.

Jag skulle gärna vilja arbeta med något inom djur eller barn, men jag är även öppen för de flesta jobb.

Lön/betalning kan diskuteras men är som sagt öppen för de mesta.

Mobil nr: 073 390 39 67

Mejl: Alicia.Bergman4@gmail.com

Referens: katarina.koos@svenskakyrkan.se

Hej, jag undrar om det finns lediga tjänster i Södra Sandby inom bla service? Jag är 18 år och söker nämligen extra jobb!

Jag heter Lovisa Berggren är 18 år och fyller 19 år 27/4. Jag är rolig, kreativ, samarbetsvillig, ansvarsfull och har hög servicekänsla! Jag gillar att hjälpa andra människor och gillar att jobba effektivt! Jag jobbar helst inom service, butiksbiträde, konditori, kundservice, lagerarbetare och tar gärna betalt va 80 kr i timmen!

Mina kontaktuppgifter är: 0721979598
Lovisab18@gmail.com

Vuxen referens: Chef på T-bar när jag jobbade som diskplockare.
0708144475 Christian@tegners.com

 

Barnabás Kapás 15 år

Hejsan, jag heter Barnabás Kapás och jag är 15 år gammal (jag fyller år den 7-de november).

Jag bor i de nya områdena i Sandby, och jag flyttade hit 2018. Jag gillar att hjälpa människor och har en positiv inställning till allting. Jag har spelat vattenpolo i 7 år nu, och jag har mycket erfarenhet gällande bassänger, simning och simträning, då jag tidigare hållit vattenpolo/simträningar för barn under 8 och under 12 år i Lugi. Jag älskar att jobba med barn!

Jag gillar även att jobba med trädgårdar, och jag kan utföra fysiskt arbete. Men jag är öppen för alla sorters jobbmöjligheter såsom att stå i kassan, passa barn (jag har 5 småsyskon, så jag är ganska erfaren!) servering och annan service!

Ersättning/lön beror helt på arbetsuppgift, och jag öppen för allting.

Mejl: barnabas.kapas99@gmail.com

Mobilnummer: 0765606394

Vuxna referenser finns och ges på begäran.

 

Hej!

Jag heter Sigrid och jag är 16 år.

Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt glad och framåt person med mycket tålamod. På fritiden tränar jag cirkus och tränar även yngre barn i cirkus. Jag tycker även om djur väldigt mycket och har själv två katter och en hund.

Jag kan tänka mig att ta många olika jobb och är öppen för det mesta. Jag har bra hand om barn då jag som sagt arbetar som tränare och passar även barn ibland. Jag har också arbetat i glasskiosk, så jag har erfarenhet inom service. Jag trivs väldigt bra inom café och service, men jag lär mig snabbt och skulle därför inte heller ha något problem med att arbeta med något jag inte gjort tidigare. Ersättning kan variera beroende på arbetsuppgift och jag är öppen för förslag.

Telefon: 0720329403

Mail: sigrid.ekelow@hotmail.com

Referens ges på begäran.


Comments are closed.

Back to Top ↑
 • december

  3dec15:00- 16:30Engers Julkonsert

  4dec12:00- 15:00Loppis på Trycket

  4dec - 12dec 412:00dec 12Loppis trycket

  Visa fler event
 • Stenugn
  ICA
 • Gåiskor
  Ciklid
  Nordsjö
 • JH Reklam
  Södra Sandby församling
  eb blommor
 • smakerosak
  Hälsocenter
  Qvists Glasmästeri
  Sprattelgubben
  Hund
  KB Bilservice
  Lasses
 • IBAB
  hund O mera
  Gloriosa
  PP mekanik
  Gröna Kiosken
  Radon
  Kreativa blomster
  Gardinateljen
 • Gilla oss gärna :)