Bilbengtsson
Lindgren
Lawes
Sandby autoservice

Företag

Print listing Save listing in PDF

Lawe’s

Adress:
Skattebergavägen 13, Södra Sandby, Sverige
Beskrivning:

AB Lawe’s fastighetsservice är ett företag med mångårig erfarenhet av fastighetsservice av industrifastigheter, hyreshus och bostadsrättsföreningar. Vi är ditt heltäckande fastighetsservicebolag och levererar alla de tjänster du kan behöva som fastighetsägare. Självklart utför vi alltid våra tjänster med högsta kvalitet.

Redan 1998 startades Lawe’s, och under de 17 år som passerat har vi lärt oss en hel del. T.ex att personlig service lönar sig både för er och för oss. Vår ambition är ett ömsesidigt engagemang och förtroende mellan oss som företag och dig som kund. Vi vill helt enkelt vara en partner du kan lita på.

 

TJÄNSTER

Nedan finner ni vilka tjänster vi erbjuder. Klicka på namnet för att få mer information.

Fastighetsskötsel – Inre och yttre. Detta betyder allt som man kan göra inne respektive ute på en fastighet. Och då menar vi verkligen allt.

Systematiskt brandskyddsarbete – Vi går igenom er situation, upprättar kontrollistor, dokumenterar åtgärderna och organiserar ert kommande och löpande arbete.

Fastighetstekniker – Installation, reparationer, renovering av el vvs ventilation mm. Av utbildad och certifierad personal.

Ekonomisk förvaltning - Vi hjälper till med löpande bokföring och samtliga andra administrativa tjänster för BRF.

Contact Information
Telefon: 040-630 45 56
Hemsida:
Kategori:   

Back to Top ↑
 • Kompas
  Stenugn
  ICA
 • Gåiskor
  Sprattelgubben
  smakerosak
  Nordsjö
  Ciklid
 • Qvists Glasmästeri
  Lasses
  Hund
  KB Bilservice
 • Arborist